Mai mult ca sigur ca frumusetea si increderea in sine nu sunt direct proportionale cu anotimpul, insa multe femei sunt de parere ca farmecul personal este cel mai bine pus in valoare in valoare in sezonul cald. Barbatii au insa o cu totul alta parere. Conform unui studiu publicat recent pe Daily Mail, barbatii considera ca femeile exercita un farmec aparte in lunile racoroase.

Fara indoiala, vara nu-i ca iarna. Soarele straluceste diferit, natura arata altfel, tu te simti altfel. Frumusetea ta parca este alta. Mai mult ca sigur ca frumusetea si increderea in sine nu sunt direct proportionale cu anotimpul, insa multe femei sunt de parere ca farmecul personal este cel mai bine pus in valoare in valoare in sezonul cald. Barbatii au insa o cu totul alta parere.

Conform unui studiu publicat recent pe Daily Mail, barbatii considera ca femeile exercita un farmec aparte in lunile racoroase. Si se pare ca da, pentru marea majoritate a reprezentantilor sexului masculin, femeile sunt mai senzuale si mai atractive in lunile racoroase. In mod normal, in zilele mai friguroase, femeile isi expun mai putin pielea sau nu o expun intr-un mod la fel de ostentativ ca vara.

In timpul studiului, barbatii au fost rugati sa faca aprecieri ale unor imagini infatisand femei in costume de baie sau facand topless si si ale unor imagini reprezentand figuri feminine (doar chipul) in fiecare din cele patru anotimpuri. Fotografiile au fost evaluate de 114 barbati, de varste diferite. De aprecieri favorabile s-au bucurat pozele infatisand trupuri de femei pe timp de iarna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pe de alta parte, pozele femeilor imbracate in sezonul estival in costum de baie au primit calificativele cele mai mici. In mod surprinzator, aprecierile legate de chipul femeilor din poze au fost aceleasi indiferent de anotimp. Explicatia? Spre deosebire de trup, chipurile femeilor sunt expuse in mod constant indiferent de anotimp, ne lamuresc oamenii de stiinta.

Uitandu-se si la fotografiile partenerelor lor, in aceleasi ipostaze, barbatii au ajuns la aceleasi concluzii. O femeie este mai senzuala in lunile mai racoroase. “Aprecierile barbatilor legate de atractivitatea unei femei se schimba in functie de anotimp, iar pentru barbati, acest fenomen poate juca un rol important in alegerea partenerei sau in gradul de fidelitate fata de aceasta", au afirmat cercetatorii din cadrul Universitatii Wroclaw din Polonia, responsabili de acest studiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri