Sunt misogin. Sunt femei care se simt stingherite de un simplu gest prin care se arata respectul fata de feminitatea lor. Nu stiu cum sa reactioneze in fata unui barbat care vrea sa le sarute mana. Imi este dor de o lume a femeilor care interfereaza cu cea a barbatilor, insa nu incearca sa o imite, imi este dor de gesturi simple si naturale, de o atitudine fireasca si spontana, nu una artificiala. Urasc femeile care vor sa para altfel decat sunt. Urasc femeile care vor sa simuleze atribute care nu le apartin.

Nu trebuie sa emani echilibru, armonie si originalitate. Ai tot timpul din lume sa cauti si la 30 de ani stilul pe care nu l-ai gasit nici la 20. Iti poti ajusta trupul, poti reda bustului dimensiunea pe care a visat-o sau buzelor forma pe care ceilalti o vor si sa pretinzi ca esti feminina si naturala. Nu este musai sa te simti libera in trupul tau atata timp cat doar sufletul este liber.

Sau daca preferi sa-ti ascunzi feminitatea trupului sub haine masculine, daca preferi sa adopti o tunsoare ce o imita pe a lor, daca gasesti ca limbajul, atitudinea, gesturile barbatesti iti dau identitate si iti asigura supravietuirea in lumea lor, daca ajungi sa gandesti ca unul dintre ei, daca te zbati pentru cariera si succes cot la cot cu ei, daca pornesti in batalii mangeriale furandu-le armele cu atat mai bine... Te apropii de perfectiune! Pentru feminitate nu s-au inventat atribute fixe si indispensabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Daca iti doresti sa te casatoresti cu o persoana pe care o iubesti si care iti raspunde prin sentimente similare, daca te gandesti cumva sa pui bazele unei familii, daca vrei sa gatesti pentru sotul tau si indraznesti sa spui ca tie iti place ipostaza de gospodina doar pentru ca lui ii place rezultatul, daca vrei sa devii mama riscand sa-ti alterezi frumusetea, inca mai ai timp sa te razgandesti. Este la moda single woman, femeia libera si independenta, fara obligatii, insa cu responsabilitati. Doar fata de propria persoana... Sa te legi la cap fara sa te doara? Sa fii fericita alaturi de o persoana doar pentru simplul fapt ca existi odata cu ea? Povesti...

Si da, recunosc. Sunt misogin. Sunt femei care se simt stingherite de un simplu gest prin care se arata respectul fata de feminitatea lor. Nu stiu cum sa reactioneze in fata unui barbat care vrea sa le sarute mana. Imi este dor de o lume a femeilor care interfereaza cu cea a femeilor, insa nu incearca sa o imite. Urasc femeile care vor sa para altfel decat sunt. Urasc femeile care vor sa simuleze atribute care nu le apartin. Imi plac femeile care stiu sa fie ceea ce sunt: femei. Cu toata polilogia mea misoginista, iubesc feminitatea. Iar cand dau ochii cu ea nu pot decat sa o privesc cu incantare.

Cum să alegi componente pentru baia ta Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Teo T.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri