5 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Ingerii m-au invatat sa... Iata care sunt cele 5 lectii pe care Doreen Virtue le-a invatat de la ingeri!

4. Purifica-ti dieta.

“Hrana are o anumita vibratie si tu vrei sa vibrezi la fel de inalt si gingas ca frecventa la care vrei sa ajungi. Opteaza pentru o dieta cu fructe proaspete si legume, nuci si cereale integrale, care au cele mai inalte frecvente vibrationale. Evita carnea, lactatele, alcoolul, zaharul, ciocolata si cafeina, care au cele mai scazute vibratii. Si aminteste-ti ca esenta tuturor alimentelor pe care le consumi te afecteaza la mult timp dupa ce mancarea a fost digerata.”

In momentul in care ingerii mi-au aratat cea de-a patra lectie, dieta mea era deja destul de sanatoasa. Am renuntat la carnuri, pasari de curte si alcool. Cu toate acestea, tot era loc pentru imbunatatire asa ca am urmat sfatul ingerului meu pazitor si am adoptat o abordare alimentara vegana. Imbunatatirea energiei si a perspectivelor mele a fost drastica si imediata! In loc sa simt ca imi lipseste ceva, alegerea unei alimentatii mai sanatoase a venit usor si natural.

5. Nu judeca.

“A-i judeca pe ceilalti este o modalitate de a te proteja pe tine insuti, tinandu-i departe de tine astfel incat sa nu te apropii de ei si sa fii ranit. Insa ti-am spus ca nu trebuie sa te gandesti la siguranta ta. Tu esti in siguranta si un tipar de gandire ce se bazeaza pe ingrijorarea coplesitoare poate aduce in viata ta chiar lucrul de care te temi.”

Ingerii mi-au explicat ca atragem spre noi lucrurile la care ne gandim. Daca ne gandim in mod obsesiv la un pericol fizic sau emotional, cream un climat in care cele mai rele frici ale mele devin realitate. Prin practica, am inceput sa observ momentele in care i-am judecat pe alti oameni. Am inceput sa-mi eliberez fricile catre ingeri si am simtit ca obiceiurile mele de a judeca dispar in mod treptat.

by Doreen Virtue, www.angeltherapy.com

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri