22 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 66 share-uri

In timpul lui Mercur retrograd, comunicarea cu ceilalti devine deficitara, ne simtim haotici si neintelesi. Lucrurile ne scapa de sub control si ne influenteaza. In acesata perioada suntem supusi greselilor. Avem de asemenea tendinta de a fi mult mai aspri atat cu noi insine, cat si cu ceilalti. Simtim in perioada lui Mercur retrograd ca lucrurile nu se desfasoara asa cum trebuie si ca ceva ne saboteaza, parca din umbra, actiunile.

8. Nu iti repara masina, decat daca este neaparat nevoie

Este bine sa mai amani putin si sa nu iti duci maisna in service. Daca totusi trebuie sa efectuezi reparatii in aceasta perioada, este bine sa verifici de mai multe ori pentru a te asigura ca totul a decurs cum trebuie. Altfel, „codita” nefasta a lui Mercur retrograd te poate intoarce pentru a efectua aceeasi reparatie.

9. Nu iti cumpara lucruri

Pentru ca vei descoperi ulterior, acestea nu se vor dovedi a fi cele mai bune achizitii, din diverse motive. Fie aceste lucruri au defecte, fie nu ai sa le porti niciodata, daca vorbim despre haine sau incaltaminte.

10. Nu iti alege un coleg de apartament/ Nu te muta intr-o casa noua

Este de asemenea o decizie importanta. Cand vom trece de aceasta perioada, vom observa ca anumite decizii pe care le-am luat in itmpul lui Mercur retrograd nu au fost cele mai bune: fie ne-am inselat grav in privinta unei persoane pe care am ales-o sa locuiasca cu noi, fie noua casa pe care am gasit-o nu este tocmai cea mai potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Iti mai recomandam si:

Dictionar de Medicina Astrologica: Influenta planetelor asupra corpului si zodiei tale

10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche

 


 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri