29 August 2013 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Osho este unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali contemporani. Invataturile sale ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi, de aceea am realizat un horoscop zen, care sa va inspire intelepciune si viziune largita asupra vietii...

Gemeni

Intr-o sala de cinema, privesti ecranul de proiectii, nu privesti niciodata in spatele proiectorului. Filmul nu este insa pe ecran, este doar o proiectie de umbre si lumini. Filmul exista doar in spate, dar tu niciodata nu privesti acolo. Mintea ta este in spatele a tot ceea ce se intampla si mintea este proiectorul.

Tu te uiti mereu la celalat, fiindca celalalt este ecranul. Cand esti indragostit, acea persoana pare frumoasa, nu exista comparatie. Cand urasti, aceeasi persoana pare cea mai urata si tu nu iti dai seama niciodata cum de, o aceeasi persoana poate fi in acelasi timp si cea mai frumoasa si cea mai urata… Si singura cale de a atinge adevarul este sa inveti cum sa te vezi, cum sa renunti la ajutorul mintii. Mintea este problema, fiindca mintea creeaza numai visuri… Prin entuziasmul tau, visurile incep sa para realitate. Ceea ce vezi nu este decat proiectia ta. Si sunt atatea lumi, cate minti, fiindca fiecare minte traieste in propria lume. (Osho Hsin Hsin Ming: The Book of Nothing Capitolul 7)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Rac

Viata se repeta la nesfarsit – daca nu devii constient se va repeta ca o roata. De aceea Budistii o numesc roata vietii si a mortii, roata timpului. Se misca ca o roata: nasterea este urmata de moarte, moartea este urmata de nastere; iubirea este urmata de ura, ura este urmata de iubire, succesul este urmat de ratare, ratarea este urmata de succes.

Trebuie doar sa vezi! Daca ai putea doar sa observi, pentru cateva zile, vei vedea patternul care se desfasoara. Intr-o zi, o dimineata buna, te simti atat de bine si fericit si alta zi te simti atat de mohorit. Si apoi din nou, in urmatoarea zi esti plin de viata, atat de fericit si recunoscator Divinitatii… Si asa merge la nesfarsit, dar tu nu observi aceasta reptitie. Odata ce vezi acest pattern, poti iesi din el. (Osho Take it Easy, Volumul 1 Capitolul 7)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri