29 August 2013 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Osho este unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali contemporani. Invataturile sale ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi, de aceea am realizat un horoscop zen, care sa va inspire intelepciune si viziune largita asupra vietii...

Osho este unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali contemporani. Invataturile sale ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi, de aceea am realizat un horoscop zen, care sa va inspire intelepciune si viziune largita asupra vietii..

Berbec

Simtim nenorocirea fiindca suntem prea mult angrenati in noi insine. Ce inseamna cand spun ca suntem prea mult in noi insine? Si ce se intampla cand suntem prea mult in noi? Fie esti in existenta ta, fie esti in sinea ta – nu pot merge impreuna. Sa fii in tine insuti inseamna sa fii de-oparte, sa fii separat. Sa fii in tine insuti inseamna sa devii o insula. Sa fii in tine insuti inseamna sa trasezi o linie in jurul tau. Sa fii in tine inseamna sa fii inghetat – inseamna ca nu mai curgi.

Daca tu curgi, egoul nu poate sa mai existe. Astfel au devenit oamenii asemenea cuburilor de ghiata. Ei nu mai au pic de caldura, de dragoste – dragostea inseamna caldura, iar lor le este frica de iubire. Daca ii cuprinde caldura vor incepe sa se topeasca iar barierele vor dispare. In iubire, barierele dispar; in fericire de asemenea, barierele dispar, fiindca fericirea nu este raceala. (Osho Zen: The Path of Paradox, Volumul 1 Capitolul 5)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Foto: Shutterstock.com; Zen

Taur

Asculta-ti inima, misca-te in ritmul inimii, oricare ar fi tremurul sau: O conditie a simplitatii complete este nu mai putin decat totul… Sa fii simplu este anevoios fiindca aceasta te costa tot ceea ce ai. Trebuie sa pierzi totul ca sa fii simplu. De aceea oamenii au ales sa fie complecsi si au uitat cum sa mai fie simpli. Dar doar o inima simpla pulseaza alaturi de Dumnezeu, mana in mana, in armonie adanca. Ca sa ajungi la acel punct trebuie sa iti urmezi propria inima, propriul puls, bataia inimii tale. (Osho Dang Dang Doko Dang Capitolul 3)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri