Multe femei ajunse la varsta maturitatii declara cu mana pe inima ca nu s-ar intoarce pentru nimic in lume in timp, fiindca acesta este momentul cand se simt cel mai bine 'in pielea lor', cand viata are sens, iar experienta acumulata este un atuu de nepretuit. Esti si tu una dintre aceste femei?

5. Sexul cu femeile mature e cel mai cel!

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie matura

Dupa ce a stat de vorba cu mai multi barbati care au avut relatii cu femei mature, publicatia americana ivillage.com a concluzionat ca acestia au vorbit despre onestite, posibilitatea de a evolua, de a avea discutii interesante, ca puncte tari in relatiile lor cu femei mature; dar mai ales, acestia au mentionat aspectele pozitive pe care le-au avut din punct de vedere sexual, cu acestea! In unanimitate, barbatii intervievati au spus ca in materie de sex, femeile mature sunt imbatabile.

"Singurul motiv pentru care sunt interesat de femeile mai tinere este unul strict fizic – dar nu am intalnit niciuna in ultimul an, care sa aiba in acelasi timp si maturitatea pe care o caut. Femeile mature m-au transformat, mi-au transformat gusturile in materie de atractivitate. Cu majoritatea femeilor mai tinere ma plictisesc de moarte. De moarte!", marturiseste un barbat de 38 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Iti mai recomandam si:

Farmecul femeilor mature

Moda femeilor mature: 10 camasi elegante si deosebite

Femeile de varsta a doua, mai cool decat tinerele!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri