12:08, 12 August 2013 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Aveati impresia ca sunteti singurii care au suferit din dragoste? Ascultati atunci melodiile de mai jos! Va propunem astazi un top muzical usor melancolic, insa plin de profunzime si de sensibilitate, cu melodii din care razbate puternic iubirea, dar si durerea si amaraciunea celor care au iubit neimplinit.

Cele mai frumoase lucruri se nasc uneori din suferinta... Sa nu ne fie teama de ea fiindca este temporara, ei o sa ii urmeze fericirea la un moment dat. Am trecut cu totii printr-o mare suferinta in dragoste, iar melodiile triste, cele de care fugim atunci cand suntem fericiti, ne-au salvat la un moment dat intr-un fel anume. Cum ? Ne-au facut sa realizam ca nu am fost singurii care au trecut printr-o astfel de experienta, ca si altii au experimentat sentimente si trairi similare noua.

Aveati impresia ca sunteti singurii care au suferit din dragoste? Ascultati melodiile de mai jos. Cititi comentariile a milioane de oameni. Va propunem astazi un top muzical usor melancolic, insa plin de profunzime si de sensibilitate, cu melodii din care razbate puternic iubirea, dar si durerea si amaraciunea celor care au iubit neimplinit.

Citeste si:
Cum sa devii nefericita
Cum sa devii nefericita

Nazareth - Love hurts

Bonnie Tyler - It's A Heartache

Coldplay - The Scientist

Air Supply - All Out Of Love

Foto homepage: Inima de piatra_Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri