12 August 2013 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Aveati impresia ca sunteti singurii care au suferit din dragoste? Ascultati atunci melodiile de mai jos! Va propunem astazi un top muzical usor melancolic, insa plin de profunzime si de sensibilitate, cu melodii din care razbate puternic iubirea, dar si durerea si amaraciunea celor care au iubit neimplinit.

Cele mai frumoase lucruri se nasc uneori din suferinta... Sa nu ne fie teama de ea fiindca este temporara, ei o sa ii urmeze fericirea la un moment dat. Am trecut cu totii printr-o mare suferinta in dragoste, iar melodiile triste, cele de care fugim atunci cand suntem fericiti, ne-au salvat la un moment dat intr-un fel anume. Cum ? Ne-au facut sa realizam ca nu am fost singurii care au trecut printr-o astfel de experienta, ca si altii au experimentat sentimente si trairi similare noua.

Aveati impresia ca sunteti singurii care au suferit din dragoste? Ascultati melodiile de mai jos. Cititi comentariile a milioane de oameni. Va propunem astazi un top muzical usor melancolic, insa plin de profunzime si de sensibilitate, cu melodii din care razbate puternic iubirea, dar si durerea si amaraciunea celor care au iubit neimplinit.

Nazareth - Love hurts

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Bonnie Tyler - It's A Heartache

Coldplay - The Scientist

Air Supply - All Out Of Love

Foto homepage: Inima de piatra_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri