5 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Criza a afectat serios bugetele de vacanta ale romanilor, iar planificarea unei vacante a devenit mai dificila. Este important sa ne planificam corect bugetul de vacanta, astfel incat sa nu acumulam datorii.

• Sfaturi de la oamenii locului

Daca te hotarasti sa pleci intr-o tara in care un ghid personal te costa foarte mult, o mana de ajutor iti pot da oamenii care locuiesc in locul respectiv. Nu te ingrijora de ideea de a te descurca pe cont propriu fara sfaturi specializate, pentru ca ei stiu cu siguranta locurile in care se mananca bine cu un buget mic.

• Economiseste banii de cadouri pentru cei dragi

Foto Traces on Sand_Shutterstock

Bineinteles ca nu te poti intoarce din vacanta fara cateva cadouri pentru cei dragi, insa mai nou se poarta suvenirurile simbolice si inspirate, care au un pret mic. Aceste vor fi apreciate pentru ca dovedesc faptul ca te-ai gandit la persoana respectiva si poarta incarcatura locului pe care tocmai l-ai vizitat. In ceea ce te priveste, chiar daca mirajul cumparaturilor pare frumos, iar in concediu cu totii avem tendinta de a cheltui mai mult, nu-ti achizitiona lucruri de care nu ai nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

• Doua vacante in Romania fac cat una in strainatate

Economia la bani tine si de locul pe care il alegi pentru concediu. Chiar daca destinatiile romanesti nu par atractive la prima vedere, acestea pot fi adevarate comori daca te informezi inainte si daca nu alegi locurile in care merge toata lumea. In plus, doua mini-vacante de 3 sau 4 zile in Romania te pot costa mai putin decat o saptamana in strainatate.

„Vacantele sunt un prilej de relaxare si buna-dipozitie, de aceea nu este bine ca aceasta bucurie sa fie umbrita de grija datoriilor. KRUK Romania a derulat mai multe campanii de educare a romanilor in privinta bugetului propriu (puteti accesa www.datoriamea.ro sectiunea Informatii pentru persoane cu datorii si veti vedea cum se poate controla mai bine nivelul datoriilor) si consideram ca momentul programarii vacantei este unul decisiv pentru tot bugetul anual al familiei“, a declarat Tomasz Ignaczak, Director General KRUK Romania.

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri