Urmand pasii aceluiasi procedeu, poti calcula si cifra partenerului tau. Adunand cifra ta si cifra lui, vei obtine cifra cuplului care iti dezvaluie ce fel de pereche formati si care sunt sansele de reusita ale relatiei voastre

Va comportati precum soarecele si pisica, va place sa va lasati antrenati in jocul certurilor, al contrazicerilor si al argumentelor. Cei care va privesc din exterior sunt de parere ca relatia voastra este una “dramatica”. La suparare, faceti apel la un intreg arsenal de gesturi si cuvinte nepotrivite si jignitoare. Va atacati unul pe celalalt si multi se intreaba ce anume va tine impreuna. Mai mult ca sigur ca raspunsul il cunoasteti doar voi.

Cifra 3 are ceva magic in ea. Este un numar total reprezentand unicitatea si absolutul. Din el pornesc toate si el cuprinde totul. Cuplul a carui cifra este 3 se bucura aparent de o relatie minunata. Cei doi se simt excelent impreuna, se incurajeaza si se sustin unul pe celalalt si, mai presus de orice, comunica simplu si eficient. In acest cuplu se mai pastreaza insa anumite bariere intre parteneri, majoritatea cauzate de asteptarile diferite pe care le au de la viata. Tocmai acest lucru alimenteaza insa misterul si farmecul relatiei voastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

4 este multiplu de 2 si prezice certuri multe si conflicte. Din perspectiva numerologica, sansele ca un cuplu ce se afla sub semnul cifrei 4 sa fie unul implinit si fericit sunt aproape nule. Unul adora varietatea, celalalt stabilitatea, unul percepe contactele sociale drept sursa vitala de aer, celuilalt ii place singuratatea, unul simte nevoia sa comunice in permanenta, celalalt se simte ingrozit de prea multa conversatie. Unul este obosit de energia celuilalt, iar celalalt este obosit de lipsa de vitalitate a partenerului. Chiar daca e iubire, acolo unde nu sunt multe lucruri in comun... implinirea emotionala reprezinta poate cel mai dificil lucru de obtinut.

Cifra 5 este considerata in numerologie drept o cifra favorabila, purtatoare de succes in ceea ce priveste viata sentimentala. Ati efectuat calculele si v-a iesit cifra 5 ca si cifra a destinului? In acest caz, conform numerologiei, va bucurati de o o relatie frumoasa, calma si destinsa, iar pe viitor aveti toate sansele unei casnicii armonioase si de lunga durata.

Aveti pasiuni si idealuri in comun, aveti multe planuri de viitor pe care visati sa le indeplini numai si numai impreuna. Cuplului vostru ii lipsesc insa spontaneitatea si apetitul pentru aventuri extravagante sau pentru indeplinirea unor lucruri iesite din comun. Expertii in numerologie va sfatuiesc sa nu permiteti ca relatia voastra sa se transforme intr-una mult prea statica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri