Pozitia adoptata in timpul somnului reprezinta unul dintre cele mai sincere tipuri de comunicare non-verbala, ne asigura psihologii. Iata care sunt si cele mai importante trasaturi de personalitate asociate principalelor pozitii de somn:

Indiferent de sexul pe care il avem, trupul beneficiaza de propriul sau limbaj prin intermediul caruia transmite mesaje catre cei din jur. Uneori, indiferent ca realizam sau nu acest lucru, gesturile noastre cele mai banale si mai comune vorbesc despre gandurile si sentimentele noastre cele mai ascunse. Pozitia mainilor, a picioarelor, atitudinea trupului transmit mai multe lucruri despre tine decat ar face-o cele mai ticluite si sofisticate replici.

Si cu atat mai mult in timpul somnului, atunci cand, odata cu tacerea si relaxarea totala orice cuvant devine de prisos... Ti-ai privit vreodata partenerul in timpul somnului? Nu-i asa ca stii ca se simte rasfatat si in largul lui decat atunci cand doarme intr-o anumita pozitie? Pozitia adoptata in timpul somnului reprezinta unul dintre cele mai sincere tipuri de comunicare non-verbala, ne asigura psihologii. Iata care sunt si cele mai importante trasaturi de personalitate asociate principalelor pozitii de somn:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Pozitia intins pe spate - Despre barbatii care dorm intinsi pe spate se afirma ca sunt niste personalitati puternice, pragmatice si isi cunosc extrem de bine propriile limite chiar daca uneori refuza sa le accepte. Sunt receptivi in fata noutatilor, rationali si au o atitudine deschisa si primitoare fata de cei din jur. Manifesta o incredere exacerbata in propria persoana, cautand sa obtina intotdeauna propria implinire chiar daca provoaca suferinta celor dragi.

Pozitia fetusului este o pozitie de somn preferata indeosebi de femei, insa sunt si barbati care dorm intr-o parte, cu genunchii ridicati la piept, tinand bratele de parca ar strange ceva la piept. Sub infatisarea de barbati duri si puternici pe care o afiseaza fata de cei din jur se ascunde de fapt o nevoie acuta de protectie si afectivitate. Pozitia fetusului mai poate trada si o stare de tensiune si de presiune continua, deprimare sau singuratate.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Pozitia semi-fetusului - Daca partenerul tau doarme fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga, cu picioarele usor stranse sub el, tinandu-si bratele in sus ca si cum ar efectua un gest de aparare inseamna ca este o persoana care stie sa ofere protectie, fara a deveni insa exagerat de posesiv. Isi doreste un partener in care sa poate avea incredere si pe care se poate baza oricand, insa nu face din acest lucru scopul sau in viata. In viata, exista si alte lucruri la fel de importante ca si iubirea pentru care merita sa lupte: cariera, confortul sau material si spiritual.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri