Urmand pasii aceluiasi procedeu, poti calcula si cifra partenerului tau. Adunand cifra ta si cifra lui, vei obtine cifra cuplului care iti dezvaluie ce fel de pereche formati si care sunt sansele de reusita ale relatiei voastre

6 constituie cifra imperfectiunii, a lucrurilor neincheiate, iar cuplul aflat sub semnul acestui numar este format din parteneri complementari, insa extrem de dificili. Chiar daca calitatile unuia compenseaza defectele celuilalt, cu greu pot atinge impreuna uniunea fizica si spirituala la care viseaza.

Esecul si reusita unei astfel de relatii depind de cat de mult sunt dispusi cei doi sa faca compromisuri sau sa lase de la ei. Partenerilor le vine greu sa gaseasca un echilibru intre ei insisi si celalalt sau intre viata de familie si cariera. Pentru ei, formula fericirii in cuplu nu se revela de una singura, ci asteapta sa fie descoperita prin eforturi repetate si consecvente.

Cea mai curioasa cifra din perspectiva matematicii mistice o reprezinta cifra 7. O gasim pretutindem: in Biblie, in legende, in istorie, in ocultism, in geografie si arta, etc. Aceasta simbolizeaza perfectiunea, intregul, norocul si implinirea. Compatibilitatea intr-un cuplu purtator al cifrei 7 este de 100%, se arata in numerologie.

Aveti o relatie plina de sensibilitate si profunzime, va intuiti unul altuia dorintele inainte ca acestea sa fie rostite si ati vrea sa indepliniti visurile partenerului inainte de a le concretiza pe cele proprii. Dovezile de iubire exista din plin si sunt insotite de cele mai multe ori de bune intentii. Singurul impediment de care va puteti izbi este acela al timpului. Trebuie sa invatati sa va pastrati sentimentele la fel de vii si in timp.

Numerologia ne invata ca 8 inseamna esec, amaraciune si chiar doliu. Traseul existential rezervat cuplului purtator al cifrei 8 este un drum cu obstacole la capatul caruia se afla... o prapastie. Acest numar predispune la agitatie, neintelegeri, plictiseala, monotonie sau lipsa de comunicare. Orgoliile sunt rar gadilate si mai mult zgandarite. Se poate ajunge cu usurinta la ura si scandaluri, la divorturi grele sau la taceri de nepatruns.

Numarul 9 este un numar excelent, fiind asociat cu armonia, pacea si buna intelegere. In cazul in care cifra cuplului este 9, numerologia prefigureaza o relatie pe termen lung, cu bune si rele, cu urcusuri si coborasuri, cu impliniri si pasiune.

Chiar daca relatia voastra este departe de a fi una perfecta, este in schimb una “vie”. In acest cuplu, pana si cele mai banale trairi se transforma in trairi intense. Cand unul se impiedica in avalansa de sentimente in care celalalt se deplaseaza cu usurinta, intre parteneri, in loc sa se produca o separare, are loc o apropiere si mai mare.

Medeea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri