21 Mai 2013 publicat în Lifestyle 176 share-uri

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

• Afirmatia

Incepe sa fii constient de ceea ce spui despre tine insuti, ceea ce inseamna un nou control al gandurilor si mintii tale.

Mai jos sunt cateva exemple de ganduri pozitive foarte puternice:

1. Sunt un succes in tot ceea ce fac.
2. Sunt in deplinatatea controlului energiei din corpul meu si pot indrepta acea energie catre ceea ce imi doresc.
3. Banii vin la mine cu usurinta, din mai multe surse si regulat.
4. Pot sa obtin orice imi propun, pentru ca imi reaccesez puterea si intelepciunea cu care am venit pe aceasta lume.
5. Nu sunt corpul meu, ci o constiinta care salasuieste inauntru. De aceea, sunt in conexiune cu toti si tot ceea ce ma inconjoara.

Foto Shutterstock.com - Drum

Detaseaza-te de drum

Acum ca ti-ai stabilit niste tinte, ai creat afirmatii si ai inceput sa actionezi ca sa iti indeplinesti scopul, urmatorul pas este acela de a avea incredere deplina ca iti vei atinge idealul, dar in niciun caz nu te atasa de drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Aceasta inseamna sa nu fii prea in atasament fata de anumite idei, dar sa ai incredere ca iti vei atinge scopul.

De exemplu, daca iti doresti un nou job si esti chemata la un interviu. Ti-ai stabilit ce fel de job iti doresti, ai inceput sa faci afirmatii in legatura cu acel job, dar totusi nu obtii acel job din cine stie ce motiv. Fiind atasat de drum, tvei incepe sa te intrebi „De ce nu a mers?”, „Chiar functioneaza chestia asta?”... in felul acesta ajungi sa scurtcircuitezi legatura cu legea atractiei.

Modul corect prin care poti vedea aceasta ar fi sa spui: „Ok, atunci nu a fost sa fie”, „Ma astepta o oportunitate mai buna despre care subconstientul meu imi spune ca trebuie sa pastrez o deschidere.” si „Exista mult mai multe oportunitati in aceasta industrie pentru care sunt potrivit si am incredere in toate abilitatile mele in acest domeniu, este doar o chestiune de timp.”...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri