Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

21 Mai 2013 publicat în Lifestyle 176 share-uri

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Nu ai observat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, cum ar fi un anume tip de masina si daca te gandesti tot timpul la acel lucru, incepi sa observi acel lucru peste-tot? Oriunde vei merge, il vei observa asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Acesta este nivelul de baza al legii atractiei.

Legea Atractiei

Foto Shutterstock.com - Imaginatie

Esti precum un radar, odata ce iti stabilesti un plan in minte, energia ta incepe sa transmita un semnal. Oridecateori apare ceva care sa te ajute sa iti indeplinesti sau sa te indrepti catre scopul tau, sau care apare in raza ta de vedere, este captat de radarul tau interior. Vei incepe sa observi diverse oportunitati care ti se vor prezenta, pentru ca tu sa iti atingi scopul.

Tintele sunt foarte importante pentru ca tu sa fii focusat si motivat in acea directie.

Vizualizarea

Cu un scop solid si bine definit mental, acum poti incepe sa il vizualizei. Vizualizarea este foarte importanta si este o unealta foarte eficienta care te ajuta sa iti focusezi mintea si sa iti solidifici dorinta si, cu repetitie regulata a acestei imagini, ea se va stampa in subconstientul tau foarte curand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare

Imagineaza-ti o scena si construieste in jurul ei – cum ar arata situatia ideala? Unde s-ar putea desfasura aceasta? Poarta-te ca si cand deja ai acest lucru. Poarta-te ca si cand el este deja realitate!

Cum ar fi sa simti ceea ce iti doresti?

Simte-l si aminteste-ti ca simtindu-l in orice clipa, il vizualizezi.

Ce ai face in acest moment?

Unde ai fi in acest moment?

De ce fel de oameni ai fi inconjurata?

Cum ar suna conversatiile pe care le ai cu acesti oameni?

Incearca sa vizualizezi cat mai mult ceea ce iti doresti.

Poti face acest lucru oriunde iti doresti. Aseaza-te pe spate, inchide ochii, ia-ti cateva guri de aer adanci si incepe sa vizualizezi ceea ce vrei sa ti se intample. Cele mai bune momente pentru a vizualiza sunt intotdeauna dimineata inainte sa te ridici din pat si seara, atunci cand te asezi in pat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri