21 Mai 2013 publicat în Lifestyle 176 share-uri

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Recunostinta

Recunostinta face de asemenea parte din Legea atractiei dar este de asemenea o parte importanta a sentimentului de a te simti fericit si sanatos in general.

Ia-ti timp, cat mai mult posibil, ca sa te gandesti la toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare in aceasta lume.

Ai incredere

Trebuie sa ai incredere in tine si in ceea ce iti doresti, din toata inima ta, altfel, nimic din toate acestea nu vor functiona asa cum iti doresti. Ai incredere in tine si in fortele supreme care guverneaza tot ceea ce ne inconjoara.

Fara incredere, nu vei obtine ceea ce iti doresti de la viata.

Si nu in ultimul rand, pentru ca aceasta lege inseamna energie, si fiindca tot ceea ce se afla in aceasta lume este energie care reactioneaza in diverse feluri, in functie de modul cum o tratam, aceasta inseamna ca tu emiti in permanenta semnale in lume, constient sau inconstient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

De aceea... este important sa fii o persoana pozitiva.

Iti mai recomandam si:

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Universul si iubirea: Care este legatura dintre fizica cuantica si iubire?

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Dorinta de a nu dori nimic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri