22 Mai 2013 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Sunt suficiente aceste trei exercitii fizice simple ca sa iti accelerezi metabolismul!

Se stie ca sportul, in general, accelereaza metabolismul, motiv pentru care corpul arde mai multe calorii. Dar nu este nevoie de cate o ora de alergat zilnic pentru a spori ritmul metabolic, sunt suficiente aceste trei exercitii fizice simple.

Trebuie sa ne mentinem metabolismul cat mai viu, indiferent de varsta. Dupa ce implinim 25-27 de ani, ritmul metabolic scade treptat, motiv pentru care, chiar daca nu mancam mai mult, riscam sa depunem cateva kilograme in plus.

Amy Dixon, expert in fitness la complexul Equinox din Santa Monica (California, SUA), a prezentat, pentru revista “Health”, trei exercitii fizice ce pot accelera ritmul metabolic. Marele lor avantaj este ca pot fi facut si acasa, pentru ca nu necesita niciun fel de echipament specializat.

1. Exercitiul in palme

Stai in picioare, cu labele picioarelor in aceeasi linie cu umerii, si ridica bratele in sus. Apoi indoaie-te de la solduri si adu mainile pana pe podea, fara sa flexezi genunchii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Caria dentară – ce este și cum se tratează

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri