Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

21 Mai 2013 publicat în Lifestyle 176 share-uri

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Primul pas este acela sa incepi sa recunosti gandurile pe care le tii in mintea ta. Incearca sa intelegi de ce ai anumite ganduri negative (daca le ai) si incearca sa te intorci cat mai mult in urma ta, pentru a identifica de unde vin aceste ganduri. Facand acest lucru, iti izolezi gandurile si devii mult mai constient si responsabil, mai constiincios cu privire la ceea ce se petrece zi de zi in mintea ta.

Puneti intrebari caCe trebuie sa fac ca sa incerc sa nu mai am acest gand? Cum pot sa ii dau o turnura pozitiva?” Etc.

Foto Shutterstock.com - univers, legea atractiei

Atunci cand devii mult mai constient de gandurile tale, incepi sa iti recastigi controlul asupra mintii tale. Aceasta inseamna ca esti capabil sa te auto-conditionezi, sa te gandesti doar la lucrurile din viata ta pe care le iubesti, care iti fac placere si pentru care esti recunoscatoare. Pot fi lucruri simple ca faptul ca esti in viata, faptul de a lua o gura de aer proaspat, ca privesti natura, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Stabileste-ti tinte!

Sa iti stabilesti tinte este unul dintre cele mai importante aspecte ale legii atractiei si criteriu de baza pentru a atrage ceea ce iti doresti in viata ta. Punandu-ti tinte solide, concrete in minte, imediat vei pune in miscare toate fortele naturii si ale universului.

Dar mai intai...

1. Accepta ceea ce ai obtinut pana acum, creind prin intermediul mintii tale, al gandurilor tale.
2. Fii mult mai constient/a de gandurile tale.
3. Pune-ti intrebari cu privire la gandurile tale negative si la perceptiile tale negative, atunci cand se ivesc.
4. Cauta lectia pe care o ai de invatat si turnura pozitiva dintr-o situatie „negativa”.
5. Conditioneaza-ti mintea sa se gandeasca la lucrurile care iti plac cel mai tare, pentru care esti recunoscatoare si pe care le gasesti frumoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri