9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 4

Acest numar al destinului inseamna ca iti vei petrece mare parte din viata invatand despre identitatea ta, despre scopul tau in aceasta viata. Acesta este destinul unei mari impliniri prin multa munca, rabdare si atentie la detalii si... mai ales, incredere in tine insuti.

Personalitatea unei persoane marcate de cifra 4 este marcata de faptul ca nu suporta instabilitatea si, fiindca nimic in viata nu este sigur, frustrarile vin adesea. Pana cand vei invata sa accepti realitatile dure, atat din punct de vedere mental cat si emotional, sentimentele de insingurare si limitare vor continua sa apara.

Destinul trasat de numarul 4 te pune in situatia de a invata autodisciplina, capacitatea de a fi un leader. Aceasta poate fi o cale foarte inspirationala si plina de satisfactii.

Cand vei fi acceptat toate aceste daruri din partea numarului 4, vei experimenta un sentiment minunat ca totul se aseaza exact asa cum iti doresti; vei simti de asemenea ca, in ciuda obstacolelor, poti gasi solutii iar pe acestea le poti intoarce in favoarea ta, in mod efectiv. Este o senzatie de incredere in fortele propii pe care nu multi o pot atinge. Inveti ca siguranta nu viata ti-o ofera, ci tu insuti. Destinul tau este al maretiei, dar depinde de tine cum iti construiesti viata. Trebuie sa crezi in capacitatile tale vaste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri