9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 3

Comunicarea este scopul in viata ta. Inveti sa comunici in mod efectiv cu ceilalti. Vei afla ca problemele apar adesea din cauza lipsei de comunicare. Astfel, cuvintele exprimate in mod corespunzator devin cheia succesului si fericirii tale. Dar pana vei invata ce este de invatat pe aceasta cale a destinului, cuvintele iti pot aduce si neplaceri, de asemenea. Trebuie sa inveti sa ii asculti cu atentie pe ceilalti, sa le asculti nu doar cuvintele, ci si emotiile.

Detii darul vorbirii, atragi fara sa faci prea mari eforturi, esti o fire sociabila, creativa si opimista. Foloseste-ti aceste talente pretioase, indrazneste sa iti urmezi inima, sa faci ceea ce iti doresti sa faci, sa accepti si sa detensionezi durerile vietii, astfel incat fericirea sa le inlocuiasca. Scopul tau in viata este acela de a reusi sa iti gaseti pacea interioara. Ai puterea de a-i atrage si pe ceilalti din spirala negativitatii in care prea multi se lasa prinsi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Gaseste-ti tu fericirea, iar ceilalti vor intelege ca pot face la randul lor acelasi lucru. Ia in serios energia sufletului tau, marcata de numarul 3, fiindca lumea inconjuratoare are nevoie de optimism, frumusete si veselie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri