12:04, 9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 1408 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 2

Energia numarului 2 care te inconjoara, vorbeste despre faptul ca in viata ta, va trebui sa descoperi latura feminina sub toate aspectele: emotiile, sexualitatea, intuitia, pacea, vindecarea, cooperarea, diplomatia, rabdarea si atentia pentru detalii.

Cei nascuti sub influenta numarului 2 au puterea de a-i inspira si pe ceilalti, la un nivel emotional profund. Vei avea marele merit de a realiza conexiuni benefice intre oameni. Este nevoie de rabdare si implicare.

Daca te-ai nascut sub influenta numarului 2, ai cu siguranta capacitatea de a-i incuraja pe cei care au ceva valoros de oferit. Rolul tau este acela de a-i ajuta pe ceilalti sa se dezvolte, esti persoana indispensabila din spatele cortinei, esti umarul de incredere al prietenilor si al familiei. De asemenea, esti o persoana care are capacitatea de a-si indeplini la randul sau ambitiile, visurile, telurile inalte. Energia acestui numar te-a inzestrat cu o minte iluminata. Cand iti focusezi aceasta energie asupra celorlalti, ii inspiri si le dai forta. La randul tau, iti gasesti inspiratia in ceilalti oameni si in tot ce au ei mai frumos de oferit.

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...

Esti o fiinta speciala! Bucura-te de aceasta cale aleasa.

Citeste si:
Interviu The Hush cu Anca şi Sabina Şercău – povestea unui brand...
Interviu The Hush cu Anca şi...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri