20 Martie 2013 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Exista anumite caracteristici generale de personalitate, date de catre zodie, care ii transforma pe anumiti barbati in iubiti foarte dezirabili. Acesti barbati sunt caracterizati de arhetipul lui "Romeo" - acel personaj romantic incurabil din piesa de tratru a lui Shakespeare, "Romeo si Julieta". Asadar, Julietelor, cine credeti ca sunt cei mai romantici barbati ai Horoscopului?

Barbatul Fecioara

Al treilea Romeo al Horoscopului European este barbatul din zodia Fecioara. Un barbat Fecioara este un intelectual, este o persoana foarte dulce, sensibila si cu un simt al umorului rafinat. Barbatii Fecioara au asteptari foarte mari de la femeile din viata lor amoroasa, dar in momentul in care au gasit-o pe Aceea, in mod cert isi vor arata devotiunea si dragostea, in nenumarate moduri.

Foto: Shutterstock

Ca si celelalte semne de pamant, Taur si Capricorn, Fecioarele sunt cunoscute pentru nevoia lor de stabilitate, astfel, barbatii Fecioara cauta stabilitatea in toate aspectele vietii lor – familie, profesi si... dragoste. Ei cauta perfectiunea in tot ceea ce fac si au standarde inalte, de aceea, cand vine vorba de iubire, barbatul Fecioara isi va lua tot timpul necesar si va astepta momentul oportun sau cand va intalni persoana potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Barbatul Fecioara iubeste sa fie stimulat din punct de vedere intelectual, ar vrea sa aiba alaturi o „Julieta” care sa imparataseasca aceleasi valori. Are intr-adevar tendinta de a analiza prea rational o situatie data, dar are si calitati cum ar fi loialitatea, flexibilitatea si rabdarea. Odata ce va intra intr-o relatie, barbatul Fecioara va oferi toata atentia si devotiunea sa. El va da dovada de intelegere si iubire sincera fata de partenera sa, ceea ce creeaza cadrul perfect pentru o relatie stabila.

Un barbat Fecioara si o femeie Rac pot forma un cuplu ideal - ambii sunt caracterizati de o anume delicatete, ambii au nevoie de stabilitate si sunt orientati catre atingerea unor teluri. Ambele semne au nevoie de stabilitate in familie si de sprijin reciproc. Un barbat Fecioara poate sa isi gaseasca de asemenea, partenere ideale in zodia Pestilor sau a Scorpionului.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Iti mia recomandam si:

Astro: Top 3 cei mai prosti amanti ai horoscopului

Cavalerul la nevoie se cunoaste! 3 zodii de barbati sufletisti

Don Juan de horoscop: Top 3 zodii de barbati afemeiati


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri