20 Martie 2013 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Exista anumite caracteristici generale de personalitate, date de catre zodie, care ii transforma pe anumiti barbati in iubiti foarte dezirabili. Acesti barbati sunt caracterizati de arhetipul lui "Romeo" - acel personaj romantic incurabil din piesa de tratru a lui Shakespeare, "Romeo si Julieta". Asadar, Julietelor, cine credeti ca sunt cei mai romantici barbati ai Horoscopului?

Barbatul Rac

Barbatul Rac este primul nostru Romeo. Racii, in general, sunt cunoscuti pentru sensibilitatea lor. Unii dintre ei sunt chiar foarte sensibili. Depinde de cat de mult au invatat ca pot sa se increada in ceilalti. Barbatii raci mai in varsta si-au format o carapace protectoare si uneori par distanti, dar in interiorul lor sunt aceleasi persoane sensibile si calde.

In general, semnele de apa sunt recunoscute pentru nivelul lor empatic crescut, iar un barbat Rac este cu adevart un specialist in romantism; Racii sunt in general oameni care pot conecta la un nivel spiritual adanc cu persoana de langa ei. In mod special insa, barbatul Rac este o persoana foarte grijulie, un barbat care crede in iubirea ideala si ar face orice ca sa o aiba. De aceea este si foarte sensibil in fata respingerii, sufera daca nu este dorit, asa incat, in dragoste va actiona mereu cu foarte multa precautie. Nu ii place deloc sa grabeasca lucrurile.

Un barbat Rac poate forma un cuplu reusit cu femei dein zodiile de pamant: Taur, Capricorn sau Fecioara, datorita nevoii sale de a-si crea un cadru familial sigur. In general, barabtaii raci sunt devotati si asteapta din partea persoanei iubite, aceeasi daruire.

Acest barbat va cauta mereu relatii bazate pe iubire si incredere. Relatia ideala se poate concretiza intre un barbat Rac si o femeie Capricorn, ei avand caracteristici similare ca loialitatea, devotiunea si nevoia de un camin stabil.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri