20 Martie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Suntem un magazin online. Vindem cafea si alte lucruri legate de cafea. Nimic nou pana aici, ati putea spune ca mai sunt pe lumea asta magazine online care vand cafea.

Ne cheama Coffestore, nu Coffeestore (magazin de cafea, in limba engleza).
Asta e ceva nou.

Ei, daca v-am trezit interesul, haideti sa va spunem care-i treaba cu Coffestore, magazinul cu doi de "f" si un "e".

Suntem diferiti pentru ca facem lucrurile altfel decat toti ceilalti. Desigur, impartasim pasiunea pentru cafeaua buna, intelegem business-ul corect, dar am ales sa adaugam un strop de inventivitate pe deasupra.

Si iata cum:
- comercializam doar acele marci de cafea care ating excelenta - Julius Meinl, Lavazza, Illy si Segafredo
- pe site-ul nostru veti gasi cafea boabe si cafea macinata, capsule, capsule de hartie, ciocolata, ceai bio, expressoare, precum si numeroase accesorii care fac experienta savurarii cafelei cat mai placuta
- ne place cafeaua atat de mult incat ne-am extins business-ul: Joycaffe este divizia care raspandeste in Bucuresti si in judetul Ilfov expressoare, automate si tonomate cafea in sistem comodat, precum si numeroase sortimente de cafea Julius Meinl si Lavazza. Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.joycaffe.ro
- ne pretuim clientii, de aceea incercam sa le venim in intampinare ori de cate ori este posibil: ultima gaselnita a fost "Alerta de capsule". Iata despre ce e vorba: daca ai comandat deja capsule de cafea de la noi, ai posibilitatea sa completezi un formular succint (https://www.coffestore.ro/alertare/ ) si nu va mai fi nevoie sa-ti amintesti ca trebuie sa cumperi din nou pentru a nu ramane fara cafea dimineata, cand ai ochii carpiti de somn. Te vom suna noi si-ti vom aduce aminte.
- oferim transportul gratuit, desigur
- ne ocupam de service-ul expressorului, in cazul nefericit in care acesta nu mai functioneaza. E de ajuns sa ne sunati si vom fi prompti!
- ne plac promotiile, asa ca avem multe. Cumparati cate ceva de la noi si aproape sigur veti primi ceva cadou.

In incheiere, vrem sa retineti doar ca, la fel ca in vorba aia - "e ok, face cafea buna!" - si noi, oamenii din spatele Coffestore, magazinul cu cu doi de "f" si un "e", stim ca viata e prea scurta ca sa nu bem cea mai buna cafea.

Cafea placuta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri