20 Martie 2013 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Exista anumite caracteristici generale de personalitate, date de catre zodie, care ii transforma pe anumiti barbati in iubiti foarte dezirabili. Acesti barbati sunt caracterizati de arhetipul lui "Romeo" - acel personaj romantic incurabil din piesa de tratru a lui Shakespeare, "Romeo si Julieta". Asadar, Julietelor, cine credeti ca sunt cei mai romantici barbati ai Horoscopului?

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este al doilea "Romeo" al Horoscopului si este caracterizat de multa empatie, o calitate mai rar intalnita in cazul barbatilor. Barbatul Pesti este de asemenea foarte romantic si creativ.

In acelasi timp, barbatul Pesti este si foarte… timid, de aceea, daca te atrage un barbat Pesti, tu vei fi mereu aceea care trebuie sa faca “primul pas”. Barbatii Pesti au in general visuri marete, au o perspectiva idealista in tot ceea ce fac. In iubire ei cauta de asemenea, IDEALUL. Un barbat Pesti se potriveste foarte tare cu o femeie romantica, si odata ce acesta gaseste un spatiu confortabil langa aceasta persoana, se va dedica intru-totul ei. Barbatul Pesti este un adevarat Romeo, cel care o doreste pe Julieta lui. In iubire el nu este egoist si este oricand gata sa fie cel care lasa mai mult, spre binele relatiei. Dar si gesturile pe care le face persoana draga conteaza enorm in ceea ce il priveste. Notite amoroase, cadouri… arata-i mereu ca te gandesti la el!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pestii pot lega relatii amoroase ideale cu semne de pamant: Capricorn, Taur si Fecioara. De asemenea, barbatii Pesti gasesc relatii implinite si alaturi de femeile Scorpion, acestea putand sa le ofere sprijinul de care au nevoie si motivatia de a-si indeplini telurile idealiste.

Alaturi de o Julieta din zodia Taur, un barbat Pesti s-ar simti de asemenea foarte echilibrat. Tauroaicele admira sensibilitatea, empatia si compasiunea, calitati pe care barbatul Pesti le exprima din plin. Stabilitatea femeilor din zodia Taur reprezinta de asmenea un reper pentru viata dominata de schimbari de stare a barbatului din zodia Pesti.

Foto: Depositphoto


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri