10 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 272 share-uri

Cercetarile din ultimii ani ne poarta catre un nou nivel al intelegerii existentei noastre. Inima este un organ fascinant care are propria sa 'viata', generand o energie incredibila care ne tine in legatura cu ceilalti si cu intregul Univers.

Foto: Depositphotos

9. Sistemul vascular al inimii masoara 60.000 de mile lungime (96.5606 km) si poate inconjura pamantul de doua ori.

10. Celule miocardice de la oameni diferiti puse impreuna, se acomodeaza, stabilesc legaturi si reusesc sa functioneze la unison, ca un intreg, au descoperit cercetatorii. In cazul celulelor nervoase, aceste principii nu sunt valabile.

11. Electricitatea pe care o genereaza inima poate fi detectata si masurata in patternurile creierului unei persoane aflata in apropiere.

12. Inima are de fapt propriul sau creier. Un creier care genereaza de 50 de ori mai multa energie electrica si de cinci mii de ori mai multa putere magnetica decat creierul.

13. Undele creierului unei mame se conecteaza la bataile inimii bebelusului ei.

14. Cand o persoana se simte stresata, coplesita, anxioasa, nesigura si tematoare, inima trimite semnale haotice si incoerente catre creier/minte, atragand stresul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

15. Atunci cand in mod sincer simti speranta si compasiune, inima ta transmite semnale coerente si armonioase catre creier, inlocuind sentimentul izolarii de ceilalti, cu senzatia apropierii.

Iti mai recomandam si:

Inteligenta inimii: Creierul din inima

Imbratiseaza-ma cu drag! Puterea uimitoare a imbratisarii

Lectiile de la Institutul Inimii: Gaseste puterea de a depasi cele mai grele momente din viata!

Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti

Furia, sentimentul care ne doboara incet-incet...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri