5 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Un om care jigneste sufera. De fapt, jignirea nu este altceva decat manifestarea frustrarilor anterioare. De multe ori, cel caruia i se adreseaza jignirea nu ii greseste cu nimic celui care jigneste. Un om impacat cu el insusi nu va jigni niciodata.

Poate ca in dese randuri, un om ajunge sa jigneasca fara sa fie constient de acest lucru. Poate ca acest om jigneste chiar persoana pe care o iubeste cel mai mult. Aici nu este vorba despre cine este destinatarul unei jigniri, deoarece receptorul joaca un rol foarte mic in aceasta scena. Totul pleaca de la cel care jigneste, adica de la emitator. Intensitatea unei jigniri este direct proportionala cu intensitatea durerii interioare a celui care jigneste. Deci, jignirea se naste din durerea interioara.

Daca ai fost sau daca vei fi victima unei jigniri, sa stii intotdeauna ca ai fost si ca vei fi acolo pentru a-l ajuta pe cel de langa tine sa dizolve blocajele anterioare ale campului energetic, in vederea eliberarii vibratiilor joase din realitatea sa. In clipa in care primesti o jignire, tu, de fapt, il ajuti pe cel ce te jigneste sa se elibereze de tensiunea interioara. Tu te pui la dispozitia lui si iti oferi ocazia de a contribui la curatarea unei energii joase. Acesta este un lucru care merita toata aprecierea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Un om care jigneste sufera.

Un om care jigneste sufera. De fapt, jignirea nu este altceva decat manifestarea frustrarilor anterioare. Daca te intalnesti cu un om care traieste intr-o tensiune interioara constanta, vei observa ca pacea sa interioara se poate pierde foarte usor in comunicarea voastra. De multe ori, cel caruia i se adreseaza jignirea nu ii greseste cu nimic celui care jigneste. Tensiunea emitatorului poate fi atat de intensa, incat el poate izbucni oricand si oriunde, fara a mai tine cont de imprejurimi.

De fapt, aceasta actiune, jignirea, poate fi perceputa ca o binecuvantare, deoarece este o lectie de viata atat pentru emitator, cat si pentru receptor. Daca esti tinta unei jigniri, ai ocazia sa admiri procesul prin care cel de langa se elibereaza de blocajele energiilor negative pentru a trai pacea interioara catre care tindem cu totii. Data viitoare, daca va exista o “data viitoare”, incearca sa privesti jignirea prin ochii inimii si sa multumesti pentru faptul ca ai ocazia sa contribui la vindecarea unor rani interioare ale celui care jigneste. In acest mod, iti poti ridica nivelul de constientizare si iti poti oferi cadoul de a-ti intari relatia constienta cu Tine, cu Ceea Ce Esti Cu Adevarat.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri