5 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Un om care jigneste sufera. De fapt, jignirea nu este altceva decat manifestarea frustrarilor anterioare. De multe ori, cel caruia i se adreseaza jignirea nu ii greseste cu nimic celui care jigneste. Un om impacat cu el insusi nu va jigni niciodata.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Ce ascunde o jignire?

Suntem aici, acum, pentru a ne bucura din plin de cadoul suprem: viata. Insa, in aceasta lume schimbatoare, exista uneori situatii si circumstante in care calmul nostru interior este pus la incercare. Cu totii ne-am intalnit cu experiente mai mult sau mai putin dorite, dar important este ca odata cu inaintarea in viata, suntem mai bogati din punct de vedere al experimentarii.

Daca te-ai intrebat de ce jignesc unele persoane, raspunsul este foarte simplu: orice om ofera ceea ce are. Totul pleaca din interior. Lumea exterioara este oglindirea lumii interioare. Prin intermediul unei jigniri, un om isi prezinta starea sa interioara, care se caracterizeaza printr-un veritabil disconfort. Si, in niciun caz, nu este de condamnat, pentru ca nimic nu este “rau” sau “bun”. Totul Este.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Acumularile anterioare joaca un rol fundamental in fabricarea unei jigniri. Bagajul de nereusite, suparari si frustrari adunate pe parcursul vietii, dau nastere unor serii de reactii negative in trupul nostru, iar aceste reactii fabrica anumite ganduri si sentimente de care ajungem cateodata sa nu fim tocmai mandri. Insa, oricand avem la dispozitie posibilitatea de a ne observa propriile manifestari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri