5 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Un om care jigneste sufera. De fapt, jignirea nu este altceva decat manifestarea frustrarilor anterioare. De multe ori, cel caruia i se adreseaza jignirea nu ii greseste cu nimic celui care jigneste. Un om impacat cu el insusi nu va jigni niciodata.

Observa-i tensiunea celui care incearca sa te jigneasca, percepe-i tristetea, admira acest proces si multumeste pentru faptul ca te poti inalta deasupra tuturor aparentelor. Trimite gandurile tale de pace si armonie catre cel care incearca sa te atace si deschide-i usa pacii, chiar daca doar prin caile lumii interioare. Nu este nevoie sa vorbesti cu cineva pentru a-i transmite ceea ce simti. O privire adanca este mai mult decat suficienta. Printr-o privire, poti spune totul. Priveste-i ochii inlacrimati de confuzie si mangaie-l cu puritatea sufletului tau. Tu esti in pace, iar prin privirea ta, ii daruiesti si lui pace. In prima faza, reactia celui de langa tine poate fi de ignoranta, insa, cu certitudine, starea ta de pace ii va ridica multe semne de intrebare ulterior, iar daca el ajunge sa isi puna intrebari inalte, inseamna ca, automat, va primi raspunsuri inalte, iar astfel vei contribui la vindecarea sa.

Daca te afli in situatia in care jignesti, in primul rand, faptul ca ai ajuns la acest articol nu este o intamplare. Primeste aceste cuvinte in viata ta si incearca sa accepti ca totul pleaca de la tine. Manifestarea lumii exterioare este oglindirea lumii interioare. Tot ceea ce tu traiesti a fost creat chiar de gandurile si sentimentele tale. Fiecare element al realitatii tale a fost pus acolo, constient sau nu, chiar prin puterea ta creatoare. Accepta rezultatul creatiei tale, binecuvanteaza Tot Ceea Ce Exista si alege cu bucurie ceea ce te inalta. Daca un om iti provoaca tristete, nu incerca sa ripostezi, pentru ca nu vei rezolva nimic. Pacea nu se creeaza prin razboi. Pacea se mentine prin pace. Fii tu omul care deschide usa pacii! Fii tu schimbarea! Fii tu Pacea, in mod constient!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Un om impacat cu el insusi nu va jigni niciodata. Un om fericit nu va da niciodata pacea pe razboi. Nu are de ce. Daca te deranjeaza ceva la mediul exterior, inseamna ca inca mai ai parti din tine care pot fi deranjate. Daca reactionezi la stimulii negativi, acest aspect denota o lipsa de impacare completa cu propria fiinta. Insa, nu este nicio problema! Avem ocazia sa ne remodelam in fiecare Acum relatia constienta cu noi insine.

Stiu ca nu este tocmai simplu sa iti mentii linistea cand in jurul tau este agitatie, insa, nu uita niciodata ca razboiul a fost creat pentru a aprecia pacea. Poti experimenta pacea in mijlocul razboiului. Poti trai lumina in mijlocul intunericului. De fapt, intunericul nu este altceva decat lumina sub forma intunericului. Pace tie, Suflet drag!

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior: Shuttterstock.com

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri