Incercand sa ascultam sfaturi de la toti cei din jurul nostru am ajuns sa ne formam opinii general valabile despre viata si sa le transformam in stereotipuri. Iata 10 lucruri pe care le luam, inconstient, ca atare...

Minciuna - Poti sa te prefaci.

Ideal in viata este sa simtim dragoste inainte de a spune TE IUBESC, sa simtim gratitudine inainte de a spune MULTUMESC, sa simtim umilinta inainte de a spune IMI PARE RAU, sa simtim eliberare sufleteasca inainte de a spune TE IERT. Atunci cand trecem prin filtrul sufletului cuvintele noastre ele capata o profunzime deosebita si ajung imediat in inima celuilalt.

Image © Sxc.hu

Minciuna - A fi puternic inseamna a nu simti durerea.

In realitate, oamenii puternici sunt cei care simt cel mai bine durerea, o accepta, invata din ranile cauzate de ea si merg mai departe cu capul sus. Totul se rezuma la a avea curajul sa cerem ajutor, sa varsam o lacrima, sa ajungem jos si mai apoi sa luptam pentru noi si visul nostru si sa ne ridicam din propria cenusa.

Minciuna - Nu vrei sa treci prin situatii grele de viata.

Cateodata, lucrurile trebuie sa mearga prost pentru ca mai apoi sa se indrepte si sa mearga bine. Cateodata trebuie sa ne simtim slabi pentru a invata ce inseamna cu adevarat sa fim puternici. Cateodata in viata noastra, oamenii care ne ranesc ori ne fac rau ne ajuta sa realizam ca exista persoane care tin cu adevarat la noi. Cateodata trebuie sa ne confruntam cu o relatie distructiva pentru a ne intalni marea dragoste. Viata este un amestec de bine si rau care ne invata ce este corect prin experiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Minciuna - Visele sunt o pierdere de timp.

Cele mai frumoase daruri pe care ni le ofera viata sunt invizibile ochiului si hranesc inima. Tot ceea ce vedem in jurul nostru este doar o mica parte din ceea ce este posibil pe aceasta planeta. Trebuie sa invatam sa avem viziune, sa percepem lucrurile dincolo de superficialitate si sa ne folosim imaginatia la capacitate maxima. Trebuie sa vedem ceea ce este esential, chiar daca este invizibil ochiului. Trebuie sa ne descoperim visele si sa le urmam! Este o minciuna sa credem ca visele cele mai inedite ori incredibile nu pot capata contur.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri