Incercand sa ascultam sfaturi de la toti cei din jurul nostru am ajuns sa ne formam opinii general valabile despre viata si sa le transformam in stereotipuri. Iata 10 lucruri pe care le luam, inconstient, ca atare...

Minciuna - Viata trebuie sa decurga intr-un anumit mod.

Noi suntem stapanii propriei vieti. Noi suntem cei care lasam sau nu lucrurile pe care viata ni le scoate in cale sa ne afecteze. Noi suntem cei care avem libertatea de a alege raspunsul nostru la anumite situatii de viata. Sa ne bucuram de calatoria noastra asa cum este ea, sa acceptam consecintele

propriilor actiuni, sa schimbam ceea ce putem schimba si sa mergem mereu mai departe cu fruntea sus si sufletul impacat. Noi suntem proprii arhitecti ai vietii noastre!

Minciuna - Tu trebuie sa te comporti intr-un anumit mod.

Atunci cand incetam sa ne mai comparam eu-l real cu celelalte versiuni ale propriei persoane - si ele reale ori chiar imaginare sau cu ceilalti oameni din viata noastra ale caror personalitati le cunoastem cu adevarat ori ale caror calitati le scoatem chiar din propria imaginatie, numai atunci vom reusi sa gustam libertatea si sa ne bucuram de pacea interioara - reala, nu imaginara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Image © Sxc.hu

Minciuna - Doar putini privilegiati se bucura de o viata perfecta.

Dimineata cand ne trezim trebuie sa ne spunem ca ziua va fi extraordinara. In timpul zilei, trebuie sa ne gandim ca ziua este intr-adevar extraordinara. Seara, cand ne punem in pat, trebuie sa fim capabili sa spunem ca ziua chiar a fost extraordinara. Apoi, intr-o zi indepartata de prezent, vom putea sa ne uitam in urma, sa zambim, sa ne reamintim si sa spunem ca am trait o viata extraordinara!

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri