30 August 2012 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Penisul este organul care a influentat cel mai mult umanitatea, in toata istoria ei. Penisul este simbolul masculinitatii si in consecinta, simboluri falice vedem peste tot in jur. Modul cum anatomia masculina si feminina au structurat societatea, a devenit model de analiza, iar astazi, sociologii considera ca traim intr-o cultura falica.

11. Barbatii aratosi au sperma mai buna. Un studiu efectuat in Spania indica acest lucru. Cercetatorii au aratat unor femei imagini cu barbati si le-au rugat sa ii aleaga pe cei mai chipesi. In majoritatea cazurilor, ele i-au ales pe cei cu sperma mai buna.

12. Cea mai comuna cauza pentru ruptura de penis este masturbarea.

13. Jurnalul Britanic de Urologie a publicat un studiu care arata care sunt cele mai sensibile zone sexuale pentru barbati. Studiul a aratat ca partea inferioara a glansului este cea mai sensibila zona erotica pentru majoritatea barbatilor, cat si radacina sa. De asemenea, la alti barbati, partile laterale ale glansului sunt cele mai sensibile.

14. Cu cat barbatul imbatraneste, penisul isi pierde din sensibilitate.

15. Penisul este organul masculinitatii, nu numai prin prisma rolului sau fiziologic, ci din punct de vedere psihologic, afectand prin forma sa, prin aspectul sau, dar mai ales prin marimea sa, caracterul psihologic; astfel un penis mic determina un sindrom de inferioritate, pe cand un penis dezvoltat, reprezinta un semn de masculinitate puternica. Majoritatea barbatilor au penisul acoperit de preput, dar in unele tari (Israel, S.U.A.), se practica circumcizia, proces chirurgical ce consta in inlaturarea preputului, din motive religioase. In tarile europene, circumcizia se practica, numai in tratarea fimozei. (via Wikipedia)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Iti mai recomandam si:

Literatura erotica: Top 10 carti pe care nu indraznesti sa le cumperi din librarie

Tabu in dormitor: 5 temeri sexuale ale barbatilor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri