29 August 2012 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Infidelitatea este considerata a fi unul dintre pacatele capitale in cadrul unui cuplu. Infidelitatea doare, distruge inimi sau... poate ca este chiar 'cenusa' renasterii.

3. "Sotul meu era un workaholic"

Timp de 10 ani, Sanda, de 49 de ani, a avut o viata foarte independenta de cea a sotului ei si asta pentru ca el nu i-a fost niciodata alaturi. "Sotul meu era mereu epuizat din cauza muncii sale – pentru mine nu mai ramanea nimic", povesteste ea.

Eram total dedicata familiei si m-am dedicat in intregime, mereu. Dar stiam in adancul sufletului meu ca nu asta imi doresc sa traiesc pentru toata viata mea. Intr-o zi, Barbara a intalnit un alt barbat si a sfarsit petrecand toata noaptea cu el, apoi a pus capat casniciei nefericite si doi ani mai tarziu era casatorita cu acest barbat.

Intalnirea cu sotul meu de acum a fost cel mai rau si cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata. A intrat in viata mea si m-a trezit, mi-a aratat ca viata este pretioasa si ca in orice moment, totul poate disparea si asa ca daca am un vis, sau un tel, pot sa il ating, marturiseste aceasta femeie.

Ce putem invata: Pentru multi ani, Barbara s-a simtit singura si deconectata de partenerul ei, iar aceasta este geneza multor tradari. Remediul? Vorbeste, initiaza un dialog cu sotul tau. Incercati sa aveti discutii deschise si oneste, aceasta este cheia mariajelor de succes.

Foto: Shutterstock

Aboneaza-te la newsletterul Garbo, pentru a citi si alte articole de interes pentru lifestyleul feminin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri