29 August 2012 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Infidelitatea este considerata a fi unul dintre pacatele capitale in cadrul unui cuplu. Infidelitatea doare, distruge inimi sau... poate ca este chiar 'cenusa' renasterii.

2. Sotia: „Am inceput sa nu ne mai simtim atrasi unul de celalt”

Victoria se casatorise cu sotul ei la varsta de 28 de ani si amandoi abia asteptau sa aiba copii impreuna, dar dupa ziua nuntii lor, ceva s-a schimbat pentru ea: "Am inceput sa imi iubesc jobul si copiii nu prea se mai potriveau in peisaj", povesteste ea. In schimb, sotul ei se simtea ranit din cauza schimbarii ei de atitudine si a inceput sa o respinga.

„Am inceput sa ne certam si am inceput sa il resping fiindca ma respingea la randul lui, nu faceam decat sa ne ranim unul pe celalt”, marturiseste ea. "Intr-o seara l-am prins cum a incercat sa se prefaca ca i-a alunecat prezervativul si in acel moment, viata noastra sexuala <<s-a dus de rapa>>".

In consecinta, lipsa activitatii sexuale oneste a dus-o pe Vanessa pe cale infidelitatii: "Am intalnit un tip online si ne-am vazut apoi pentru o perioada de un an. Totul s-a terminat cand am fost descoperita de catre sotul meu". In acel moment, Vanessa si partenerul ei s-au hotarit sa caute terapie separat si impreuna. In felul acesta au reusit sa isi salveze casatoria. "Am invatat un lucru", spune Vanessa: "Ca daca esti nefericita in relatia ta, sotul tau nu poarta decat 50% din vina".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Ce putem invata: Principala problema in cadrul relatiei lor era aceea ca existau probleme serioase care nu fusesera aduse pe tapet, ceea ce a creat terenul fertil pentru infidelitate. Este benefic sa intelegem inca o data cat de importanta este comunicarea sincera in cadrul unei relatii, asta pana cand unul dintre soti nu ajunge sa caute confortul si/sau intimitatea, in cadrul altei legaturi.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri