Am inteles un principiu fundamental: cand gresesti, chiar ireparabil, poti sa pui iubire in locul greselii tale. Si atunci, Dumnezeu iti trimite daruri inimaginabile!

Probabil ca acest fragment ii plictiseste pe unii. Il tot reiau pentru aei care nu-l cunosc. Altfel n-ar intelege talcul urmatoarei povestiri. Multa vreme m-am tot indoit de aceast episod. Imi reveneau obsesiv, fragmente din experienta traita:

”Ridicandu-ma, mi-a spus ca imi mai da o sansa si ca este ultima…ca ma pot intoarce, voi avea ”un cec in alb” dar, daca voi comite un singur pacat din cele ”grele” care m-au adus acolo, mi le va pune pe toate celelalte la socoteala…”

Vorbeam cu EL, in special inainte de culcare. Cum as putea sa repet avortul? Eu nu mai pot face copii... Eram gata-gata sa cred ca totul era poate o plasmuire a mintii mele si ca totul ar fi putud fi doar efectul anesteziei. Doar ca...

A doua zi dimineata am cunoscut o femeie. Era insarcinata, divorta...si dorea sa faca avort! Din acel moment, nu m-am mai indoit NICIODATA de prezenta LUI, in umila mea viata. O vara intreaga m-am tot conversat cu acea femeie. Bineinteles ca a renuntat la avort. A nascut un baietel pe care l-am botezat. Lipsurile materiale m-au impiedicat adeseori sa fiu alaturi de el. Spiritual, nu. Il cheama Roman Nicolai si cred ca este un copil cu totul special si ca va avea un destin minunat. Sfantul Nicolae este protectorul meu. Sunt nascuta de SF Nicolae. Mi-ar fi placut sa ma cheme Nicoleta. N-a fost sa fie.

Roman nu este singurul copil la a carui venire pe lume am pus umarul. Dupa un an intreg de rugaciuni si vreo 11 de asteptare, o prietena draga, pe care am incurajat-o neobosit in momentele in care renuntase la ideea ca va avea vreodata copii, a nascut doua gemene...de ziua mea. S-au nascut la sapte luni, in ciuda eforturilor considerabile ale medicilor pentru a se naste la termen).Gemenele s-au incapatanat sa vina pe lume...de ziua mea. Sunt sanatoase si minunate! Frumos cadou mi-a mai facut Dumnezeu! Sau poate ca acesta este felul LUI de a-mi raspunde la indoieli.

Am inteles un principiu fundamental: cand gresesti, chiar ireparabil, poti sa pui iubire in locul greselii tale. Si atunci, Dumnezeu iti trimite daruri inimaginabile!

de ALINA NEAGU, autor Revista "Normal despre paranormal"
Expert Garbo

Iti recomandam si articolele:

Experienta aproape de moarte, o minune!

Viziuni din viitor: Cum va arata omenirea in 4011?

Stiinta vs Dumnezeu - o conversatie extraordinara despre a fi si a crede


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri