Pentru ca tot ceea ce oferi, de fapt iti daruiesti tie. Pentru ca nu exista separare intre noi. Pentru ca Totul are legatura cu Totul. Pentru ca nu ai nevoie de nimic, deoarece ai Totul, fiind Totul. Pentru ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare. Suntem cu totii Unul.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Catalin Manea scrie pe site-ul www.totuldinintreg.com, iar varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

SUNTEM CU TOTII UNUL

Lumea nu se sfarseste la limitele cunoasterii noastre constiente. Ceea ce noi gandim prin mintea constienta este rezultatul unei perceptii formate in urma cumulului de convingeri anterioare. Fiecare idee asimilata, a fost crescuta chiar de tine si ingrijita asemenea unui copil. Tu esti parintele ideilor tale. Tu esti creatorul gandurilor tale, iar gandurile se manifesta necontenit in realitatea fizica, sub forma de experiente.

Tot ceea ce ai experimentat pana in aceasta clipa te-a adus Aici, Acum. Si, intr-adevar, existi intr-un perfect si atotprezent Aici si Acum. Iar magia care iti sustine existenta este insasi Esenta Atotcreatoare Omniprezenta. Vezi tu, dincolo de aparentele lumii fizice nu exista nimicul. Dincolo de forme, dincolo de proiectii si de etichete, se afla Natura Noastra.

Poate ca in dese randuri, societatea te-a instruit sa crezi doar ceea ce poti sa vezi, insa in interiorul tau ai stiut intotdeauna ca exista mai mult decat ceea ce pot percepe ochii fizici. Fiecare element fizic exista in echilibru, contrabalansat de contrarul sau. Aceasta lume a formelor tangibile este o interpretare a Esentei, iar aceasta interpretare este construita chiar de perceptia mintii tale constiente.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Totul ESTE si suntem cu totii Unul!.