26 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Pentru ca tot ceea ce oferi, de fapt iti daruiesti tie. Pentru ca nu exista separare intre noi. Pentru ca Totul are legatura cu Totul. Pentru ca nu ai nevoie de nimic, deoarece ai Totul, fiind Totul. Pentru ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare. Suntem cu totii Unul.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.totuldinintreg.com



Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Catalin Manea scrie pe site-ul www.totuldinintreg.com, iar varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

SUNTEM CU TOTII UNUL

Lumea nu se sfarseste la limitele cunoasterii noastre constiente. Ceea ce noi gandim prin mintea constienta este rezultatul unei perceptii formate in urma cumulului de convingeri anterioare. Fiecare idee asimilata, a fost crescuta chiar de tine si ingrijita asemenea unui copil. Tu esti parintele ideilor tale. Tu esti creatorul gandurilor tale, iar gandurile se manifesta necontenit in realitatea fizica, sub forma de experiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Tot ceea ce ai experimentat pana in aceasta clipa te-a adus Aici, Acum. Si, intr-adevar, existi intr-un perfect si atotprezent Aici si Acum. Iar magia care iti sustine existenta este insasi Esenta Atotcreatoare Omniprezenta. Vezi tu, dincolo de aparentele lumii fizice nu exista nimicul. Dincolo de forme, dincolo de proiectii si de etichete, se afla Natura Noastra.

Poate ca in dese randuri, societatea te-a instruit sa crezi doar ceea ce poti sa vezi, insa in interiorul tau ai stiut intotdeauna ca exista mai mult decat ceea ce pot percepe ochii fizici. Fiecare element fizic exista in echilibru, contrabalansat de contrarul sau. Aceasta lume a formelor tangibile este o interpretare a Esentei, iar aceasta interpretare este construita chiar de perceptia mintii tale constiente.

Si aici incepe distractia. Acelasi element existential poate fi perceput in mai multe moduri de mai multe perceptii. Adica, o manifestare fizica este perceputa de fiecare dintre noi in functie de cumulul de convingeri acumulate pana in acest Acum. Iar viata noastra depinde intr-o terta masura de perceptia din fiecare Acum, asupra fiecarui Aici. Prin perceptia noastra, construim samburele care va manifesta o experienta fizica, manifestata intr-un viitor Acum.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri