Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!

12:07, 23 Iulie 2012 publicat în Lifestyle927 share-uri

Luna in care ne-am nascut ne influenteaza personalitatea si este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.

Daca te-ai nascut in luna Mai, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 5

Numarul 5 joaca un rol semnificativ in viata celor nascuti in luna mai. Astfel, pentru ei, exprimarea libera este foarte importanta. Au veleitati artistice – sunt muzicieni, actori sau scriitori talentati. Ca si caracter, respecta autoritatea si cred cu tarie in institutia casatorie. Isi pretuiesc prietenii si petrec mare parte din timp socializand.

Daca te-ai nascut in luna Iunie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 6

Cei nascuti in luna iunie au un caracter romantic, insa sunt si extrem de gelosi. Tocmai de aceea, tind sa aiba o viata amoroasa destul de complicata. In ceea ce priveste cariera, li se potrivesc foarte mult domeniile creative si legate de arta. Ca si defecte, nativii din luna iunie au tendinta sa fie barfitori.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Daca te-ai nascut in luna Iulie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 7

Numarul 7 este foarte important pentru nativii din luna iulie care sunt indivizi empatici, taiosi de sinceri si buni. Ei isi respecta foarte mult familia si pun mare accent pe prieteni. Caracter protectiv, cei nascuti in aceasta luna pun pe primul loc relatia cu persoana iubita. Cinismul de care dau dovada ii poate pune uneori in incurcatura.

Daca te-ai nascut in luna August, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 8

Cei nascuti in luna august se identifica foarte bine cu numarul 8. Astfel, destinul lor este sa devina stalpi ai societatii, sa apere valorile morale si sa respecte institutia casatoriei. Fiind o fire protectoare, vor incerca sa ii ajute pe cei din jur si sa scoata ce este mai bun din ei. Din pacate, nativii din august au tendinta sa se suprasolicite prin munca si astfel sa aiba probleme de sanatate.

Citeste si:
Farmec extinde campania 'Ai grijă de natură așa cum ai grijă de...
Farmec extinde campania \'Ai...

Daca te-ai nascut in luna Septembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 9

Cei nascuti in luna septembrie sunt influentati puternic de numarul 9. Avand o fire inteligenta si spirituala, ei au, din pacate, mari sanse sa ajunga persoane depresive sau sa isi piarda increderea in propriile puteri ori in Dumnezeu. Desi au un caracter slab, se vor integra foarte usor in grupuri diferite de oameni si nu isi vor arata slabiciunile.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri