4 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 102 share-uri

Lasa-te calauzita de intelepciunea soarelui si a cifrelor si descopera-te asa cum esti tu! Totodata, cunoscandu-ti Numarul Solar, poti afla care sunt si previziunile numerologice solare pentru luna Iulie. Descopera cuvantul magic al lunii in curs!

Numarul Soarelui 4

Persoanele cu Numarul Soarelui 4 sunt persoane rationale, ce iubesc dreptatea si proportiile exacte. Sunt de acord cu schimbarea atata timp cat nu le afecteaza modul de a trai si nu le determina sa iasa prea mult din zona de confort. Stabile prin natura lor, sunt totodata persoane constiincioase si responsabile. Isi doresc sa aiba parte de succes material si muncesc pentru acest lucru, apreciind realizarile in care investesc timp si resurse.

Iubirea in Iulie: Ai de luat decizii importante pentru viitorul tau emotional in luna lui iulie. Nu te panica, nici nu te gandi ca ceilalti pot lua hotarari pentru tine. Pune in balans atat Inima, cat si Ratiunea. Adevarul fericirii tale se afla undeva la mijloc. Cuvantul magic al lunii: “Echilibru”.

Numarul Soarelui 5

Persoanele cu Numarul Soarelui 5 iubesc schimbarile si datorita firii lor aventuroase, pasionale. Aceste persoane iubesc viata si o traiesc intens, dorind sa se bucure de fiecare clipa a ei. Indragesc calatoriile si adora sa experimenteze, sa exploreze, sa descopere locuri si persoane noi. Sunt atrase de culturile exotice si sunt imprevizibile. In acelasi timp insa, stabilitatea nu este punctul lor forte. Regulile, disciplina si telurile pe termen lung nu sunt pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iubirea in Iulie: Sentimente mai vechi, pe care le-ai crezut ingropate, se incapataneaza sa revina la suprafata. Incapataneaza-te si tu sa le uiti sau sa ti le clarifici in loc sa te lasi cuprinsa de nostalgie si tristete. Cuvantul magic al lunii: “Limpezire”.

Numarul Soarelui 6

Persoanele cu Numarul Soarelui 6 au un fond sufletesc bun, dar si capacitatea de daruire. Doresc sa se simta utile si sunt mereu dispuse sa intinda o mana de ajutor celor din preajma lor. Atunci cand ii vad pe ceilalti fericiti, sunt si ele fericite. Stiu sa iubeasca si sa se daruiasca, insa au tendinta de a se agata de cei dragi, devenind dependente. Sunt pragmatice, insa adora sa viseze. Iau adesea viata prea in serios, uitand sa se bucure de lucrurile marunte.

Iubirea in Iulie: Ai tendinta de a fi mai sensibila ca niciodata si de a vedea situatia relatiei tale dintr-o perspectiva diferita, usor negativa. Ganduri care iti dadeau tarcoale mai demult acum prind aripi, denaturandu-se si luand o forma nu tocmai frumoasa. Sfatul nostru este sa te agati cat mai strans de situatia ta reala, si nu de cea inchipuita. Cuvantul magic al lunii: “Adevar”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri