4 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 102 share-uri

Lasa-te calauzita de intelepciunea soarelui si a cifrelor si descopera-te asa cum esti tu! Totodata, cunoscandu-ti Numarul Solar, poti afla care sunt si previziunile numerologice solare pentru luna Iulie. Descopera cuvantul magic al lunii in curs!

Desi prea putin cunoscut unora, Numarul Soarelui este un numar fascinant si interesant al numerologiei. Sunt multe numere importante in tabelul numerologic al unei persoane care pornesc de la Numarul Soarelui, asociindu-l astfel in mod indirect cu ciclurile zilnice, lunare si anuale ale vietii. Totodata, Numarul Soarelui dezvaluie anumite aspecte ale personalitatii tale, infatisandu-te asa cum esti in realitate. In plus, Numarul Soarelui are in vedere si atitudinea ta fata de schimbare si modalitatea in care o gestionezi.

Calculeaza-ti Numarul Soarelui si afla detalii despre personalitatea ta solara. Calculul este simplu: se aduna luna in care te-ai nascut cu ziua in care te-ai nascut, iar rezultatul se reduce la o singura cifra. Spre exemplu daca te-ai nascut pe 31 martie, calculul in cazul tau se efectueaza astfel: 3+1 (ziua) + 3 (luna) = 7. Numarul Soarelui pentru persoana nascuta pe 31 martie este 7.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Totodata, in functie de Numarului Soarelui, descopera principalele previziuni numerologice despre ceea ce iti rezerva vara 2012 in saptamanile lui Cuptor.

Numarul Soarelui 1

Cei cu Numarul Soarelui 1 sunt persoane puternice, impulsive, cu o vointa puternica si o putere de rezistenta de invidiat. Punctul lor slab este insa impulsivitatea, care adesea vine la pachet cu iritabilitate si lipsa de control. Se adapteaza si supravietuiesc chiar si in cele mai grele timpuri, insa caderea lor, atunci cand se produce, este extrem de dura.

Iubirea in Iulie: Fii mai responsabila atunci cand vine vorba de iubire si mai precauta atunci cand vine vorba de relatia cu partenerul de viata. Surprize placute te asteapta spre sfarsitul lui iulie. Cuvantul magic al lunii: “Regenerare”.

Numarul Soarelui 2

Cei cu Numarul Soarelui 1 sunt persoane diplomate, pasnice, inteligente, ce evita conflictele si confruntarile directe. Au o intuitie bine dezvoltata si abilitatea de a se pune in pielea celuilalt. Nu sunt fanii schimbarilor si le asuma doar atunci cand nu le mai ramane o alta alternativa. In iubire, aceste persoane pot fi partenerii ideali. Sunt afectuosi, romantici si generosi, chiar daca uneori capriciosi si copilarosi.

Iubirea in Iulie: Evenimente spectaculoase vor fi la tot pasul pentru tine in aceasta luna. Este important sa stii sa le separi pe cele benefice de cele care ar putea sa te induce in eroare. Cuvintele magice ale lunii: “Rabdare” si “Intelepciune”.

Numarul Soarelui 3

3 ca Numar al Soarelui aduce putere creatoare, imaginatie si originalitate. Persoanele cu acest Numar al Soarelui sunt persoane vesele, optimiste, tot timpul binedispuse si cu zambetul pe buze. Au abilitati artistice si sunt atrase de frumos. Cuvantul ‘responsabilitate’ le sperie si prefera sa-si pastreze nealterat sentimentul de libertate. Sunt multi care nu sunt de acord cu atitudinea lor superflua asupra vietii, insa in situatiile criza dovedesc hotarare si determinare si stiu sa iasa cu fruntea sus.

Iubirea in Iulie: Nevoia de a explora si de a descoperi locuri noi te poate aduce cel mai aproape de iubirea vietii tale. Ai de invatat o lectie importanta in aceasta luna: iubirea vine cand te astepti mai putin. Cuvantul magic al lunii: “Calatorii”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri