4 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 102 share-uri

Lasa-te calauzita de intelepciunea soarelui si a cifrelor si descopera-te asa cum esti tu! Totodata, cunoscandu-ti Numarul Solar, poti afla care sunt si previziunile numerologice solare pentru luna Iulie. Descopera cuvantul magic al lunii in curs!

Numarul Soarelui 7

Cei cu Numarul Soarelui 7 au un apetit de nepotolit pentru cunoastere si o mare parte din energia lor se canalizeaza spre domeniul intelectual si spiritual. Din acest punct de vedere sunt extrem de efervescenti, insa atunci cand vine vorba de aspectele pragmatice ale vietii au tendinta de a le neglija. Urasc conventiile sociale, insa sunt sociabili si au multi prieteni. Au darul vorbirii si ies in evidenta prin ceea ce spun si modul in care expun. Oamenii sunt fascinati de aceasta latura a lor.

Iubirea in Iulie: Te asteapta o luna incredibil de palpitanta, indiferent daca esti singura sau implicata intr-o relatie. Magnetismul tau atinge cote maxime si atragi in jurul tau persoane interesante de sex opus. Distreaza-te, dar evita sa te arunci cu capul inainte. Cuvantul magic al lunii: “Precautie”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul Soarelui 8

Persoanele cu Numarul Soarelui 8 sunt persoane agile, sprintene, cu un nivel energetic ridicat. Iubesc actiunea. Iubesc miscarea. Iubesc natura. Iubesc sa fie in centrul atentiei, sa gesticuleze, sa vorbeasca, sa fie ascultate si apreciate. Sunt critice si au standarde inalte de evaluare a celorlalti. Autoexigente, au asteptari mari atat de la cei din jur, cat si de la ele insele, asteptari ce conduc adesea spre dezamagire.

Iubirea in Iulie: Scopul tau in aceasta luna pare acela de a aduce armonie, pace si echilibru in relatia ta. Este insa momentul sa aduci in relatia ta pasiune si viata si sa reaprinzi scanteile. Cuvantul magic al lunii: “Foc”.

Numarul Soarelui 9

Cei cu Semnul Soarelui 9 sunt persoane calme si pacifiste, uneori timide. Efervescente emotional, gesturile lor fizice sunt insotite adesea de lentoare. Adesea par reci si distante, insa acest lucru poate fi explicat de natura lor emotiva. Pot fi prieteni excelenti si parteneri minunati intr-o relatie pe termen lung. Au o mare disponibilitate emotionala si sunt toleranti si intelegatori cu ceilalti. Sunt totodata extrem de sensibili, avand nevoie de timp si spatiu personal pentru a se reface si a-si reincarca bateriile energetice.

Iubirea in Iulie: Chiar daca circumstantele nu-ti sunt tocmai favorabile in prima jumatate a lunii iulie, nu este cazul sa fii dezamagita. Chiar daca te vei afla intr-o dispozitie nazuroasa, schimbatoare si capricioasa, nu o sa ai timp sa te gandesti la starea ta. Partenerul iti este alaturi la bine si la rau, hotarat sa-ti aduca zambetul pe buze. Cuvantul magic al lunii: “Vreau”.

Sursa foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri