8 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ziua nuntii este extrem de importanta in numerologia casniciei, fiind considerata decisiva pentru evolutia casniciei respective.

TOTODATA,

Daca aveti fie anul personal 1, fie cifra personala 1, fie luna personala 1:

1 este un numar de bun augur pentru casnicia voastra, el desemnand un nou inceput, nou drum, dar si angajamentul unei vieti noi, reincepute.

Daca aveti fie anul personal 2, fie cifra personala 2, fie luna personala 2:

2 este numarul uniunii si al balantei si este prielnic si pentru angajamente, promisiuni pe termen lung, iscalirea de acte oficiale. 2 este numarul unei uniuni prolific, indelungata, in care cei doi depun eforturi pentru a crea armonie.

Daca aveti fie anul personal 3, fie cifra personala 3, fie luna personala 3:

Intrucat 3 este un numar cu o vibratie sociala si vesela, casatoriile planificate sub semnul lui 3 vor fi evenimente sociale de anvergura, remarcabile, incarcate de veselie si buna dispozitie.

Daca aveti fie anul personal 4, fie cifra personala 4, fie luna personala 4:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Chiar daca este considerat mai putin norocos in cultura asiatica spre exemplu, 4 poate fi de bun augur pentru o casatorie incheiata sub auspiciile aceste zile. Reusita aceste casnicii va cere ceva mai multe eforturi decat in mod normal.

Daca aveti fie anul personal 5, fie cifra personala 5, fie luna personala 5:

5 ca numar reprezentativ al casatoriei este un numar usor inconsecvent si fluctuant. Favorizeaza crearea de legaturi noi, dar nu neaparat si aprofundarea legaturilor pe care le ai deja cu persoana iubita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri