8 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ziua nuntii este extrem de importanta in numerologia casniciei, fiind considerata decisiva pentru evolutia casniciei respective.

Daca aveti fie anul personal 6, fie cifra personala 6, fie luna personala 6:

6 se numara printre cele mai norocoase, favorabile si de bun augur numere pentru o casatorie. Este numarul care reprezinta familia, caminul, responsabilitatea familiala. O astfel de data este benefica vietii de familiei si intemeierii unui camin stabil si afectuos.

Daca aveti fie anul personal 7, fie cifra personala 7, fie luna personala 7

Prin natura sa, 7 este un numar de factura spirituala si presupune autoanaliza, introspectie si relaxare. Casniciile care stau sub semnul 7 vor fi casatorii reusite mai ales daca pleaca de la principii si premise spirituale. In caz contrar, nu te baza pe 7 ca pe un numar extrem de favorabil, ci ca pe unul care te indeamna la prudenta si cumpatare inainte de a lua o decizie definitiva.

Daca aveti fie anul personal 8, fie cifra personala 8, fie luna personala 8

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

8 are o vibratie pozitiva si benefica si induce abundenta, bogatie, sansa, fericire. 8 este considerat si un simbol al infinitului. Totodata, 8 aduce noroc si creeaza premisele unei legaturi durabile, intense si puternice.

Daca aveti fie anul personal 9, fie cifra personala 9, fie luna personala 9

9 este un numar ce este asociat de obicei sfarsitului, incheierii unui capitol, lasarii in urma a vechiului, dar si reinnoirea in unele cazuri. Chiar daca are o vibratie incarcata de o anumita neutralitate si determina un sfarsit ciclic, nu declanseaza neaparat un nou inceput.

AICI poti afla care sunt cele mai favorabile date pentru a stabili ziua nuntii si din punct de vedere astrologic.

Foto homepage: Shutterstock

Foto pagina 1 si pagina 2: Shutterstock

Garbo iti recomanda si articolele:

Secrete numerologice de familie: cifra revelatoare a casniciei tale

Personalitatea maritala in numerologie in functie de ziua nasterii

Numele postcasatorie iti dezvaluie secretul casniciei implinite

Foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri