8 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ziua nuntii este extrem de importanta in numerologia casniciei, fiind considerata decisiva pentru evolutia casniciei respective.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 1 sau sunt nascute in zilele de 1, 10, 19 sau 29, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul destinului 1.

Pentru persoanele care au Numarul Destinului 2 in numerologie sau sunt nascute in zilele de 2, 20, 29, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul destinului 1 sau 7.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 3 sau sunt nascute in zilele de 3, 30, 12, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul destinului 3 sau 9.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 4 sau sunt nascute in zilele de 4, 13, 22, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul Destinului 1 sau 7.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 5 sau sunt nascute in zilele de 5, 14, 23, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul Destinului 9.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 6 sau sunt nascute in zilele de 6, 15, 24, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul Destinului 6 sau 9.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 7 sau sunt nascute in zilele de 7, 16, 25, data cea mai favorabila pentru casatorie este data cu Numarul Destinului 1 sau 2.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 8 sau sunt nascute in zilele de 8, 17, 26, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul Destinului.

Pentru Persoanele care au Numarul Destinului 9 sau sunt nascute in zilele de 9, 18, 27, data cea mai favorabila pentru nunta este data cu Numarul Destinului 9, 3 sau 6.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri