25 Mai 2012 publicat în Lifestyle 94 share-uri

Sa alungam stresul din viata noastra prin hobby-uri relaxante, dar antrenante pentru minte si spirit!

Hobby 4 – Gatitul

Desi multe femei nu sunt constiente de acest lucru, gatitul este intr-adevar un hobby extraordinar de relaxant. Atunci cand intram in bucatarie cu dorinta de a prepara ceva gustos si ne concentram intreaga atentie asupra artei culinare, stresul din organismul nostru “se evapora” treptat. La fel, gatitul ne pune imaginatia in miscare si ne obliga sa ne folosim la maximum creativitatea, eliebrandu-ne mintea de griji.

Hobby 5 – Muzica

Atunci cand nu mai putem sa tinem sub control stresul din organism, primul lucru (si cel mai simplu) pe care ar trebui sa il facem ar fi sa ascultam una din melodiile noastre preferate. Muzica este cea care reuseste sa ne scoata oricand dintr-o stare negativa si sa ne elibereze de stresul acumulat in timpul zilei.

Hobby 6 – Scrisul

O alta modalitate usoara prin care putem sa scapam de stresul in exces este sa scriem. Fie ca tinem un jurnal sau scriem povestiri imaginate, aceasta metoda este fara îndoiala un mod inedit de a ne pune gandurile in ordine si de a rezolva probleme minore (sau chiar majore) din viata noastra. Ca si hobby, scrisul ne lasa imaginatia sa pluteasca in voie si ne relaxeaza.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sa ne alegem asadar acel hobby ce ni se potriveste cel mai bine si vom observa cat de eficient vom”lucra” impotriva stresului!

Foto front si main: Shutterstock; foto interior: Sxc

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri