12 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Sarbatoarea Pastelui este la cateva zile distanta, Dumnezeu doar la un gand distanta. Va invitam sa cititi cateva dintre cele mai profunde citate si cugetari despre sarbatoarea Pastelui, dar si despre divinitate.

Sarbatoarea Pastelui este la cateva zile distanta, Dumnezeu doar la un gand distanta. Haideti sa lasam deoparte grijile materiale si sa ne ingrijm si de cele ale sufletului. Haideti sa ne deschidem sufletele pentru a intampina marea sarbatoare asa cum se cuvine. Va invitam sa cititi cateva dintre cele mai profunde citate si cugetari despre sarbatoarea Pastelui, dar si despre divinitate.

Despre Pasti: Pastele spune ca poti sa pui adevarul chiar in mormant, insa nu o sa ramana acolo. (Clarence W. Hall)

Despre Dumnezeu: Pot sa inteleg cum este posibil ca un om sa priveasca pe pamant, in jurul sau, si sa fie un ateist, insa nu pot sa concept cum poate sa se uite inauntrul cerurilor si spuna ca nu este niciun Dumnezeu. (Abraham Lincoln)

Despre Pasti: Vestea ca Iisus a inviat nu schimba cu nimic lumea contemporana. In continuare, inaintea noastra se afla Munca, Disciplina, Sacrificiul. Pastele ne da insa puterea spirituala de a face munca, de a accepta disciplina, de a face sacrificiul. (Henry Knox Sherrill)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Despre Dumnezeu: Daca Dumnezeu inchide o usa, deschide o alta. (proverb irlandez)

Despre Pasti: Pastele este demonstratia lui Dumnezeu ca viata este mai presus de toate spirituala si fara sfarsit. (Charles M. Crowe)

Despre Dumnezeu: Daca bei apa dintr-o cupa atunci cand iti este sete, il vezi pe Dumnezeu in acest lucru. In Band apa dintr-o cupa atunci cand le este sete, cei care nu sunt indragostiti de Dumnezeu isi vor vedea doar fetele. (Rumi)

Despre Pasti: "Crestinismul a inceput acolo unde multe religii se termina ... cu Invierea." (Herbert Booth Smith)

Despre Dumnezeu: Daca nu ar fi Dumnezeu, ne-am afla in aceasta lume cu inimile pline de recunostinta, insa fara cineva caruia sa-i multumim. (Christina Rossetti, 1830 – 1894)

Despre Pasti: "Stanca s-a rostogolit de la intrarea in mormant nu pentru a-i permite lui Hristos sa iasa, ci pentru a-i lasa pe discipoli sa intre ." (Peter Marshall)

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Despre Dumnezeu: Sa te indragostesti de Dumnezeu este cea mai mare dintre toate povestile de iubire. Sa il cauti pe Dumnezeu este cea mai mare aventura. Sa il gasesti, cea mai mare realizare umana. (Raphael Simon)

Despre Pasti: Povestea Pastelui este povestea minunatei ferestre a lui Dumnezeu pe care intra surpriza divina. (Carl Knudsen)

Despre Dumnezeu: Acolo unde omul vede frunze uscate, Dumnezeu vede flori minunate crescand din pamant. (Albert Laighton)

Despre Pasti: "In ziua de Pasti , valul dintre timp si eternitate se subtiaza pana ajunge panza de paianjen." (Douglas Horton)

Despre Dumnezeu: Dumnezeu ia oamenii din timp si ii face sa simta eternitatea. (Ralph Waldo Emerson)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri