12 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Sarbatoarea Pastelui este la cateva zile distanta, Dumnezeu doar la un gand distanta. Va invitam sa cititi cateva dintre cele mai profunde citate si cugetari despre sarbatoarea Pastelui, dar si despre divinitate.

Despre Pasti: Noi traim si murim; Hristos a murit si apoi a trait. (John Stott)

Despre Dumnezeu: Intotdeauna am crezut ca cea mai buna modalitate de a-l cunoaste pe Dumnezeu este aceea de a iubi cat mai multe lucruri. (Vincent Van Gogh)

Despre Pasti: Dumnezeu a scris promisiunea Invierii nu doar in carti, ci in fiecare frunza de la inceputul primaverii. (Martin Luther)

Despre Dumnezeu: Dumnezeu este o scrisoare pentru toata lumea. O deschizi. Iti spune: “Traieste!”. (Rumi)

Despre Pasti: Pastele ne spune ca viata exista ca sa fie interpretata nu doar prin prisma lucrurilor, ci si prin prisma idealurilor. (Charles M. Crowe)

Despre Dumnezeu: Tacerea este limbajul lui Dumnezeu. Restul este o traducere slaba.” (Rumi)

Despre Pasti: Nu va abandonati disperarii. Suntem oamenii Pastelui si aleluia este cantecul nostru”. (Papa Ioan Paul al II-lea)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Despre Dumnezeu: Dumnezeu te intoarce de la un sentiment la altul si te invata prin contrarii ca sa ai 2 aripi sa zbori, nu doar una”. (Rumi)

Despre Pasti: Iisus nu ne poate uita; am fost intipariti in palmele mainilor sale” (Anonim)

Despre Dumnezeu: “Ne intoarcem spre Dumnezeu sa ne ajute doar atunci cand temeliile ni se zgaltaie, doar ca sa invatam ca Dumnezeu este cel care le zguduie.” (Charles West)

Despre Pasti: Fiecare copil vine cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca descurajat de om.. (Rabindranath Tagore)

Despre Dumnezeu: Dumnezeu a iubit pasarile si a inventat copacii. Omul a iubit pasarile si a inventat coliviile. (Jacques Deval)

 Sunt 3 etape in munca lui Dumnezeu: imposibil, dificil, facut. (James Hudson Taylor)

Dumnezeu este un comedian care joaca in fata unei audiente careia ii este prea frica ca sa rada.  (Voltaire)

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

“Dumnezeu ne SOPTESTE in placerile noastre, ne VORBESTE in constiinta noastra, ne STRIGA in durerile noastre. (C.S. Lewis)

Frumusetea este scrisul de mana al lui Dumnezeu. (Charles Kingsley)

Foto fr si main: By foxaon1987 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri