Zen este o experienta interioara profunda ce poate fi inteleasa doar daca reusim sa ne organizam viata mai frumos si sa gandim mai eficient.

Putem aplica acest concept de repetitie in viata noastra cu eforturi minime, iar el va avea efecte benefice majore asupra noastra, ajutandu-ne sa fim pregatiti in orice situatie.

Obicei zen: Dezvolta-ti relatiile cu ceilalti.

Omul este o fiinta sociala. Tocmai de aceea, interactiunile regulate cu prietenii si familia sunt considerate de specialisti cea mai importanta resursa de fericire in viata unei persoane. Atunci cand mintea noastra este fericita si produce doar ganduri positive, suntem mai putin stresati. Iar atunci cand suntem mai putin stresati, devenim eficienti in tot ceea ce facem.

Obicei zen: Fii motivat, pastreaza o atitudine pozitiva si nu uita niciodata sa zambesti!

Fiecare dintre cele sase obiceiuri zen mentionate mai sus ne ajuta sa ne traim viata mai eficient si mai frumos. Combinandu-le cu o gandire pozitiva, efectele lor benefice vor creste exponential!

Gandirea pozitiva este principalul factor al succesului in viata pe orice plan. Mintea trebuie sa creada ca poate face un lucru inainte de a-l face cu adevarat. Asculta-ti gandurile, iar daca acestea sunt negative, inlocuieste-le cu unele positive.

Tine minte ca ceea ce conteaza cel mai mult nu este ce ai retinut sau invatat citind acest articol (sau oricare altul legat de acest subiect), ci cum aplici cunostintele dobandite. Trebuie sa actionezi si sa-ti transformi obiceiurile in obiceiuri zen.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri