Expresia faciala din timpul somnului poate fi o oglinda fidela a temperamentului nostru din timpul zilei sau un mesaj legat de felul nostru de a fi pe care il eliberam inconstient in timpul somnului.
Expresia fetei zeflemiste – Daca in timpul somnului, apare o incercare de zambet, uneori aducand a ironie, uneori a zeflemea, buzele sunt zambitoare, iar obrajii destinsi, atunci putem vorbi de asa-zisa “expresie zeflemista”. Ea apartine caracterelor puternice, care stiu foarte bine care este scopul lor in viata, stiu ce vor de la ele insele si stiu ce asteptari au de la ceilalti. Aceste persoane dispun de o foarte mare incredere in propriile puteri, uneori cazand in extrema megalomaniei. Chiar daca nu arata acest lucru in timpul zilei, au tendinta de a se considera superioare celor din jur. Daca sunt atacate in orgoliul lor si in principiile de viata in care cred cu tarie, dau dovada de agresivitate, intrand automat intr-o atitudine defensiva. Daca, in schimb, primesc dovezi clare de afectiune si respect din partea celorlalti, putem fi siguri ca raspund cu aceeasi moneda. Si pot fi extrem de pasionale in manifestarile lor afective...

Expresia fetei luminoase -Aceasta expresie de zambet din timpul somnului este proprie persoanelor bine dispuse, care se adapteaza cu usurinta la orice situatie, sunt sociabile, spontane si receptive la noutati. Au trairi puternice si durabile, un optimism debordant si molipsitor si o viziune foarte colorata a vietii. Trasaturile lor de personalitate sunt vizibile chiar si in timpul somnului, avand parte de un somn relaxant si linistit, inflorat de vise frumoase. Si cu toate acestea, uneori pot fi foarte vulnerabile, lasandu-se influentate de personalitatile mai puternice. Uneori nu au curajul asumarii propriilor decizii, iar in incercarile lor de zbor, isi frang de cele mai multe ori aripile.

Expresia fetei intristate
– Ati observat ca unele persoane par ca plang chiar si atunci cand dorm? Si fata lor in timpul somnului capata o expresie intristata, colturile gurii fiind usor lasate in jos. Aceasta expresie apartine persoanelor care dispun de o slaba rezistenta in conditii de stres si de suprasolicitare, manifestandu-si ingrijorarile chiar si in timpul somnului. Aceste persoane au sentimente foarte bogate si vii, simt o nevoie permanenta sa primeasca si sa daruiasca iubire. De obicei, se inscriu in tiparul caracterial al melancolicilor, trecand cu usurinta de la stari de tristete acuta la stari de veselie. Daca in timpul somnului viseaza la afectiune, in viata reala sunt dependenti de ea. Doar exprimandu-si senntimentele si primind la randul lor un feedback din partea celor din jur, se simt cu adevarat fericire si uita de tristetea lor. In schimb, sunt capabile de o mare putere de concentrate si de analiza, dispunand de cele mai multe ori de o intuitie iesita din comun.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri