12:04, 24 Aprilie 2008 publicat în Lifestyle

Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa transmiti un gand bun tuturor celor la care tii.
Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa transmiti un gand bun tuturor celor la care tii. Din dorinta de a te ajuta sa-i surprinzi pe cei dragi intr-un mod placut si inedit, colegii nostri de la Kudika au creat un album cu felicitari de Paste pe care sa le poti trimitem prietenilor, familiei si, de ce nu, persoanei iubite.

Stim ca uneori este dificil sa compui mesajul potrivit. Din acest motiv alaturi de o multitudine de modele de felicitari poti trimite si unul din mesajele predefinite ce cuprind urari pentru Paste. In plus, pentru ca in pragul Pastelui vei fi ocupata, iti sugeram sa alegi de pe acum felicitarile si sa le programezi sa fie trimise in ziua pe care tu o doresti.

Te invitam sa adaugi si tu mesaje si te rugam, ca de fiecare data, sa trimiti sugestiile tale pe adresa redactiei pentru ca astfel sa ramanem intotdeauna pe placul tau.

Iti multumim ca faci parte din comunitatea Garbo si iti dorim ca Sarbatorile Pascale sa te gaseasca fericita alaturi de cei dragi!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri