Expresia faciala din timpul somnului poate fi o oglinda fidela a temperamentului nostru din timpul zilei sau un mesaj legat de felul nostru de a fi pe care il eliberam inconstient in timpul somnului.
Stim cu totii ca pozitia in care dormim releva anumite aspecte legate de personalitatea noastra. In mod sigur iti place sa te trezesti dimineata in bratele partenerului si sa-i arunci o privire pe furis, stiind ca doarme. Este acel moment unic in care ii marturisesti strengareste toate gandurile tale, stiind ca el nu le poate auzi si ca nu-ti va raspunde in acel moment. Este un numar de magie pentru ca sunteti prezenti doar voi, si totusi mai mult tu... Pentru ca el este cufundat intr-un somn adanc... Nu te-ai intrebat insa niciodata de ce expresia fetei sale in somn este atat de radioasa sau de ce pare atat de ingandurat atunci cand doarme? Ei bine, studii de psihologie au demonstrat ca expresia fetei in somn poate spune un infinit de lucruri despre o persoana si despre felul sau de a fi. Se pare ca exista o corelatie intre expresiile fetei din timpul somnnului profund si anumite trasaturi de personalitate ale persoanei care doarme. Expresia faciala din timpul somnului poate fi o oglinda fidela a temperamentului nostru din timpul zilei sau un mesaj legat de felul nostru de a fi pe care il eliberam inconstient in timpul somnului.

Expresia fetei “inexpresive” - Acesta expresie apartine celor care dorm cu ochii inchisi, lasand insa impresia ca se afla intr-o stare de veghe. Pe fata nu apare absolut nicio expresie, nici de incruntare, nici de bucurie, nicio expresie care sa aduca a zambet, nici un muschi al fetei care sa se contracteze. Aceasta expresie a fetei apartine persoanelor temperamentale, cu un caracter puternic, dar in acelasi timp rece si impasibil, foarte putin impresionabil. De multe ori, aceste persoane, desi au accese de tandrete si de afectiune, sunt acuzate de lipsa de sensibilitate. In viata lor normala, nu au reactii vii si spontane, ci mai mult controlate. Nu inteleg cuvantul empatie decat daca au trecut la randul lor prin situatia prin care a trecut acea persoana, fiind incapabile sa se transpuna in pielea persoanei respective. Sunt persoane categorice si lipsite de echivoc fata de cei din jur, ce nu inteleg notiunea de sentimentalism. Punctul forte al personalitatii sale este spiritul de independenta, care le calauzeste in majoritatea deciziilor pe care le iau.

Expresia fetei incruntate este demascata de aparitia pe frunte a unor mici cute de incrutare. Acesta expresie care apare in timpul somnului apartine persoanelor vesnic nemultumite de ele insele, care isi doresc intotdeauna ceea ce nu au. Sunt atat de prinse de prezent si de tot ceea ce se intampla in prezent, incat uneori nici nu se mai pot gandi la altceva. Nici chiar in timpul somnului... Vesnic preocupate, intotdeauna agitate si incercand sa rezolve problemele care nu se epuizeaza niciodata, nici somnul nu le mai poate aduce linistea cea multa visata. Psihologii spun ca acesta expresie apartine persoanelor negativiste, care interpreteaza realitatea astfel decat este, temperamentelor imprevizilbile, irascibile, care nu inceteaza sa uimeasca prin deciziile si prin actiunile lor pripite. Si cu toate acestea, au o mare disponibilitate sufleteasca si daca au capatat incredere in tine, pot fi cu adevarat fermecatoare si afectuoase.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri