Expresia faciala din timpul somnului poate fi o oglinda fidela a temperamentului nostru din timpul zilei sau un mesaj legat de felul nostru de a fi pe care il eliberam inconstient in timpul somnului.
Expresia uimirii apartine acelor persoane foarte sensibile, usor emotive sau timide, la care stapanirea emotiilor este dovada a stapanirii tehnicilor de autocontrol. In somn, fata lor capata o expresie de stupefiere, insa in viata de zi cu zi sunt niste personalitati care nu-si manifesta intens reactiile afective, fiind inclinate spre interiorizare. Pot fi de o candoare sufleteasca minunata uneori, insa alteori pot cadea in cealalta extrema, a unei bunatati exagerate. Sunt reticente in fata noului, simt uneori teama si nu inteleg de ce, sunt foarte active din punct de vedere spiritual, dar incapabile sa lupte pana la capat pentru ceea ce-si doresc cu adevarat. Daca nu gasesc o motivatie in jurul lor care sa-i determine sa lupte pana la capat, se intorc din drum si renunta. Sunt capabile in schimb sa lupte pana-n panzele albe pentru persoanele la care tin cu adevarat, dispunand de foarte multa rabdare in acest sens. Fidelitatea s-a nascut pentru a putea fi valorificata de astfel de persoane.

Expresia fetei serioase
– O expresie dura in tipul somnului, buzele usor umflate si o frunte incruntata denota o inteligenta mult peste medie, desi de multe ori nu este pusa in valoare la capacitatile sale maxime. Cercetand ritualul somnului si trasaturile caracteriale ale fiecarei persoane in parte, in opinia psihologilor, expresia serioasa apartine personalitatilor placide, de un calm aproape imperturbabil, cu greu impresionabile. Aceste persoane isi expun emotiile cu greu in fata celor din jur, uneori chiar si fata de ei insisi. Se stapanesc cu usurinta, au asteptari foarte mari de la ele insele si de la ceilalti si nu inteleg ca a gresi e omenesc. Niste perfectioniste din fire, cu toate ca se controleaza in exterior, pot cadea prada in interior crizele de identitate sau starilor depresive. Nu sunt niste persoane foarte creative, iar atunci cand imaginatia isi cere dreptul la viata, incearca sa o reprime.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri